resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 459
    galatasaray yonetimi farkinda olmadan, hatta tercih etmeden muhtesem iki transfer yapmis. biri jose digeri denayer.

    herkes yazmis ilk yazacagim adamlardandir diye. ben arttiriyorum, turkiyeliginde istedigim oyuncuyu takimima yazabiliyor olsam sneijder'den once bu cocugu yazarim. galatasaray kendisi icin cok yanlis tercih? eger ingiltere ya da fransa'da olsaydi 2 sene sonra 30-40 milyon civari transfer yapardi. dunya kupasi sirasinda hastasi oldugum ve schweinsteiger'den sonra alacagim orta saha dedigim schneiderlin'in aynisi futbol anlayisi var. yasi daha genc ve ona gore daha hizli ayaklari var gibi duruyor.

    yanlis yazmadim. ve hayir abartmadim da. kadroya yazacagim ilk isim jose olur. muslera'dan bile once dusunulmeli cunku carklarin donmesini saglayabilecek tek kisi su an jose gibi gorunuyor. selcuk, burak'a ragmen carklari dondurebilecek kisi.

    ikinci sirada da denayer'i koyardim. cunku takim savunmasinda en buyuk eksigimiz fiziksel guc ve patlayici ozellik ve bu cocukta ikisi de harika. melo'nun orta sahada yarattigi etkiyi hem stoper hem sag bekte yaratabilecek bir oyuncu. kastettigim melo'nun rakibe yaptigi psikolojik baski degil. eski melo'nun patlayiciligi ve hava toplarindaki korkusuzlugu gibi seyler.

    elimizde degeri 50milyon olabilecek iki oyuncu var. bruma'dan beklentim coktu ama o isigi yansitacak karakteri yokmus bunu gorduk. en azindan turkiye'de. bu ikisi ise star olmak icin yaratilmislar. umurunda degil adamin nerede oldugu, cikip bildigini oynayabiliyorlar. bunu degerlendirmemiz lazim. kimi kesmemiz gerekiyorsa da keselim, hic onemli degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın