resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5468
    galatasaray'ı şampiyon yapmışmış. geçen yıl takımı izlemesek inanacağız. bir kere bu adam takıma geldiğinde galatasaray yanlış hatırlamıyorsam ikinci sıradaydı, dersin 15. sıradan takımı alıp basamak basamak atlayıp zirveye oturdu. 11 haftada 11 puan kaybı yaşamıştı takım. bu sezon 4 hafta geçti ve puan kaybımız 7. prandelli'den daha kötü bir başlangıç yaptı ve bunun devamı da gelecek.

    geçen yıl takımı şampiyon yapanlar futbolculardır. son haftalarda fernando muslera, wesley sneijder ve yasin öztekin ekstra performans sergileyip takımı şampiyon yapmıştır. hamza da bu olaya kenardan tanıklık etmiştir, başka bir olayı yoktur. şimdi çıkıp "ama yasin'i parlattı yeaa" diyecekler. yasin'i devre arası gönderiyordu bu adam. yasin mücadele etti ve takımda kaldı, sonra da formayı kaptı. hamza'ya kalsa yasin ikinci yarıda anadolu takımlarının birinde top koşturuyor olurdu.

    takıma taktiksel anlamda ve oynanan futbol bazında gram katkısı yoktur. ne oynattığı belli değil, sistemi zaten yok. hocası gibi kaos futbolu oynatmaya çalışıyor onu da beceremiyor. ben daha ne yapayım böyle hocayı ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın