resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5464
    kendisini savunduk, başarılı olsun istedik ama, kendi ayağına sıktı hep.

    hakan balta'dan orta saha yaratmaya çalışıyorsun, tr liginde bile doğru düzgün oynatmadığın emre'yi taş gibi orta sahası olan atletico maçında on bire koyuyorsun. ilk fırsatta kurtarıcı diye oyuna aldığın adam umut bulut! geçen senenin en iyi türk oyuncusu yasin ilk on biri unuttu. yaptığın açıklamalar ayrı bi yanlış, ayrı bi hata. sen galatasaray'ın başındasın hamza hoca, bu kadar sinik olacağın bi koltukta oturmuyorsun.

    sana dedik ki takımdaki bazı oyunculardan korkar, kadroyu adaletli yapmazsan ilk giden sen olursun. yabancı sınırı neredeyse serbest kalmış, sen hala beceriksiz ve tembel türk futbolcularda ısrar ediyorsun. sana boşuna yerli sevici denmiyor! taktiği, tekniği geçtim sen maalesef adaletli forma dağıtımıyorsun artık. bazı oyuncular berbat oynasada ezbere kadroya yazılıyor. josé ne yapmadı da hemen onu kestin? miy maçının işini düzgün yapan birkaç oyuncusundan biri. veya ne var bu umut'ta sinan'ın yapamadığı?

    lige çok kötü başladın, şl'ye kötü başladın ve burası galatasaray hamzaoğlu. aynı yanlışları yaparsan, alınacak birkaç kötü sonuç galatasaray td kariyerini bitirir. bırak dengeyi falan, bu takımın başına ilk geçtiğinde nasıl korkmadan saldıran bi takım oynattıysan öyle oynat, kaybedeceksen de öyle kaybet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın