resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5450
    yaptığı komik oyuncu tercihlerine mi kızayım yoksa maç sonrası basın toplantısında yaptığı saçma yorumlara mı kızayım bilemiyorum gerçekten.

    felipe melo'yu gönderip yerine hakan balta'yı oynatmak neyin kafası ya? ceyhun gülselam bile orada hakan balta'dan iyi performans gösterir. lan olum, hakan balta hayatında en son ne zaman o pozisyonda oynadı? sen geleli bir yıl oldu, bu takımda ne zaman hakan balta'nın ön libero oynadığı bir sistemde oynadı?

    sen geleli bir yıl olmuş, takımın ne bok oynadığı belli değil. hem diyorsun ki atletico madrid çok istikrarlı bir takım, bize istikrar gerekli diyorsun hem de bir yıldır hiç oynamadığın bir orta sahayı saha sürüyorsun. sen neyin istikrarından bahsediyorsun ya?

    ulan tam emre'yi çıkartıyor erkenden diye sevindim, yerine aldığı adam umut bulut. emre çıkıp yerine hiçkimse girmese bile daha faydalı olurdu. yasin öztekin gibi bir adam kenarda ama sen umut bulut'u alıyorsun. takım orta sahada zaten eziliyor ve sen orta sahayı daha boşaltıp iyice 4-2-4 gibi oynatıyorsun takımı.

    boku podolski'ye atıyor ama evlatları umut ve burak yılmaz için tek kelime etmiyor. ulan podolski daha ne yapsın? adam götünden soludu nerelere gelip top çıkarmak zorunda kaldı. herkese podolski'yi oynatıyorum diye yasin'i oynatamıyorum gibi bir izlenim yaratıyor. halbuki burak yılmaz ısrarı yüzünden oynamıyor yasin.

    ya podolski belki burak'tan 5-6 gol az atar ama en azından etrafındakilerden verim alırsın. adam götünü koyar, 2-3 saniye seni dinlendirir, sağına soluna pas yapar ya. etrafına da hücum gücü yüksek adamları koyarsın.

    bir de beyimiz buyuruyor ki taraftar çok sabırsız, hep galibiyet bekliyor. ya beyin sen bizimle taşak mı geçiyorsun? sen galatasaray'ın teknik direktörüsün. mersin idmanyurdu karşısında senden galibiyet beklemeyelim mi hamza? kendi sahanda 50 bin kişi önünde galibiyet olmasa bile iyi bir oyun beklemeyelim mi atletico madrid'e karşı hamza? akhisar'da değilsin ya. büyük takımdasın sen tabiki herkes galibiyet bekleyecek.

    senin geçen senenin sonundan itibaren yaptığın saçma hareketlere, hakan balta'yı ön libero oynatmana mı, umut bulut ısrarına mı, yasin'i oynatmamana mı sabır gösterelim hamza? bunlar için mi fedakarlık yapalım? ya bu adam neden bu kadar cahilce ve ezberden konuşuyor? kimse bu adamı uyarmıyor mu arkadaş?

    yazıklar olsun ya. vallahi yazıklar olsun.

    yönetim istifa diye bağırdı taraftar, hamza'nın adını zikretmedi ama bu istifa isteğinin yarısı da hamza'ya. sadece 3 kupanın hatrı için zikretmedi adını. 2 maç daha böyle devam etsin, yönetimden önce onun için bağıracaklar. inşallah da bağırırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın