2015-16 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 1.Hafta Maçı
21:45 Ali Sami Yen Arena
0 - 2
  • 342
    maçın tek güzel olayı istisnasız koreografi idi. maça dönersek kesinlikle yanlış bir kadroyla hamza hoca kendi ipini resmen çekti.athletico set oyunu oynayan bir takım.hücum anlamında bu kadar zayıf çıkmak yanlıştı.zaten 2. yarı 2 li orta saha dönerek hem çok fazla pozisyona girme olanağı bulduk hem de daha az pozisyon gördük. takım da topu ileriye taşıyan tek adam yasin'in yedek kalması ise gerçekten hayret verici.yasin'in maç sonu açıklamalarında ki çaresizliği ise gerçekten üzücü.podolski'nin yetersiz olduğu gibi elinde ki kadroya rağmen oynatmanı anlarım fakat bu adamı ligin başından beri kesinlikle sağ kanatta verim alınamadığını görmemesi gerçekten ilginç.zaten ilerliyen dakikalar da sola geçti kendisi.

    emre çolak ise bu saatten sonra ben verim alınacağını düşünmüyorum.bir nebze dün hamza hoca onu dün kendi elleriyle yaktı ve taraftarın önüne attı.madem 3 lü orta saha ile maça çıkacaktık neden emre yerine jose oynasa çok daha iyi olabilirdi.denayer ise yönetimin en büyük hatası.keşke opsiyonu ile alınabilseydi.city'nin oyuncuğu opsiyonu ile vermemesinin sebebi bir nebze dünkü maçta ki kumaşında belli etti.yasin ile sağ tarafta gerçekten çok iyi anlaştılar.ligde kesinlikle sağ tarafta kendisi ve yasin hattı bozulmamalı.bana nedense sebastien perezi hatırlattı oyun tarzıyla.

    athletico baş müdavimi diego simeone'nin nasıl zeki bir hoca olduğunu , oyun bir anda kendileri için tersine döneceği dakikalarda gabi'yi alarak tüm sorunu çözdü.bütün takımlara uyguladığı kaba tabirle salağa yatma modunu dünde gerçekleştirdi.öyle bir taktik ki bu bir an ben bile gol atacağımızı sandım yada istedim.

    umut bulut gerçekten arkasında çok büyük torpil olduğunu düşünüyorum.kişiliğine sözüm yok yalnız şu kadroda halen 11 şansı bulması kendisinin değil yönetimin, teknik direktörün ayıbı.

    olayları özetlemek gerekirse bu hafta ki trabzon maçı hamza hocanın dönüm noktası bunu kendi belirleyecek fakat ben ömrünün çok olcağını sanmıyorum.bu yönetim kendisini yakmayıp olayı hamza hocaya yıkacak gibi gözüküyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın