resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 9783
    var abi var ya kahretsin ki var. bu yetenek fakirine işte qrallll arkandayız qralll diye methiyeler düzen yığınla futbol cahili var. açın bakın galatasaray facebook sayfasında kendisinin olduğu fotoğrafların altında paylaşılan yorumlara.

    kendisi bir oyuncunun takımın bütün bölgelerine negatif yönde nasıl etki ederin vücut bulmuş hali.

    hücum pres nasıl yapılır bilmez rakibe bastığı hilafsız her pozisyonda faul yapar.

    kafa topuna çıkamaz havadan gelen topta ya yalandan fake gösterir defansın topu sektirmesini bekler ya da sırtıyla ve dirsekleriyle geriye kambura yatıp rakibe faul yapar.

    boş kaleye gol kaçırır çünkü topa ayağının hangi bölgesi ile vuracağından bile habersizdir.

    arkası dönük top alıp saklayamaz, kendisine gelen neredeyse her top ya duvara çarpmış gibi alakasız bir yere gider ya pas hatası yapar ya da topu ayağından açar.

    aşırı derecede bencildir, ya başkasının topuna ayak sokar ya da bir adım ötesinde bomboş pozisyondaki arkadaşına pas atacağına pozisyonu harcar çünkü golü sadece kendisi atmalıdır bu sebeple de kendisinin atmadığı gollerin bir çoğuna sevinmez.

    bu bilgiler ışığında kendisini 10 milyon euro'ya satmayan yönetimin de, kendisini sürekli ilk onbir oynatan hocanın da, kendisini hala eleştirmeyip "aaa ama ne derseniz deyin, burak şu anda en iyi türk forvet" diye yorum yapan yorumcunun da ve de en vahimi daha hala "buraaaaqqqrallllll" diye çığıran taraftarın da futbol bilgisine sokayım afedersiniz.

    edit: yazım hataları / dilbilgisi
App Store'dan indirin Google Play'den alın