2015-16 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 1.Hafta Maçı
21:45 Ali Sami Yen Arena
0 - 2
  • 334
    ilk 25 dakikadaki oyun ve ortaya çıkan skoru düşündüğümüzde maçı rencide olmadan, 2-0 gibi bir skorla tamamladığımız için şanslıyız. ki ben atletico insafa gelirse 4, gelmezse 5-6 olur diye düşünmüştüm.

    kaybetmiş olmamıza üzülmüyorum, çünkü rakibin son yılların en iyi, en kusursuz takımlarından biri hani ve onlarla oynayacağımız maçlara da 0 puan yazmıştık. o yüzden bu maçı puansız kapatmış olmak normal sonuç.

    üzüldüğüm ve hazmedemediğim nokta ise skor olarak olmasa da oyun açısından rencide olmuş olmamız. koskoca galatasaray bir şey oynamıyor yahu. geçen sezonun 3 kupalı şampiyonu baya baya 90 dakikayı gram top oynamadan, sahaya futbol adına bir şey koymadan geçiriyor. gerçekleştirdiği ataklar tamamen doğaçlama, bir planı, bir mantığı, bir aklı yok takımın sahada.

    bunun tek sebebi ise yönetim ve hamza hamzaoğlu'nun kusursuz iş birliğiyle hem takıma hem taraftara mental olarak büyük çöküş yaşatmış olmaları.

    geçen sezonki efsane şampiyonluğun en büyük mimarlarından yasik kesik yiyor, boş pozisyonda topu kafayla rakibe indirip orta yaparken kaleci çalıştıran sabri zamlı sözleşme kapıyor, oyun kurması gereken selçuk rakibin içine gömülürken bu görevi podolski alıyor, zaten orta sahasız başlanan takıma 2-0 geriye düşünce emre-umut değişikliği yapılıyor ve orta saha allah'a emanet ediliyor vsvsvs. sahada ruh gibi dolaşan burak'a ise el mahkum katlanmak zorunda kalıyoruz. neden? çünkü sezona burak-umut forvet rotasyonu ile başladık.

    o yüzden bu kadar büyük yanlışlarla başlanan sezonda doğru işler yapmak imkansız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın