resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5441
    kendisini eleştirmeye dahi tenezzül etmediğim ama ufak bir 2şey çiziktireceğim kişi. öncelikle (bkz: where is dengeciler) diyerek başlayalım yoksunuz gençler alalım sahaya sizi. tabi birde soğancı arkadaş var yok biberde gitmiş tuzda gitmiş adama sorarlar aldıkları neydi yine soğan mıydı diye ? sonuçta kemik ve karpatların pirlosunu aldı. bakın transfre dönemi başı 16temmuz tarihli entry hala denediği oyuncular dany ve sercandı düşünün. (bkz: #1761877)

    diğer konu ise bu adam için her zaman sabit bir görüşte oldum. ilk geldiği gün basın toplatısında terimcilik oynuyor dedim bugünde devam ediyor buna ancak çok kötü çakması şeklinde galip geldiği maçlar 1e1 terim zaten.(bkz: #1607683)(bkz: #1803237)

    7 temmuz 2015'de şunu demiştim.(bkz: #1752219) taraftarın isteği ki taraftar doğru görüyordu kendisiyle çelişiyordu. nitekim melo'yu gönderip rezalet bir orta saha kurdu aldıkları çöpler 18'e dahi giremiyor jpk'yı takım elbiseyle görüyoruz sadece.

    kendisi her maç sonunda eksikleri gördük tamamlıcaz bla bla bla diyor. (bkz: #1770957) ben bunu demiştim geçen senede dedim sadece gaz almak eksik tamamlamak kimse inanmıyor. ayrıca herkes 15 eylül 2015 galatasaray atletico maçından sonra takımı yeni mi gördü vs diyor. (bkz: #1770957) evet takımı yeni gördü. çünkü rakibi izletmiyor ve kendiside izlemiyor.

    şimdi kendisini destekleyen kimse kalmadı. mesela umut bulut artık ilk 11 oynamayacak mesela bunu demiştim zaten görüyoruz.(bkz: #1803237) çünkü milli ara bitti ekimde tekrardan ilk 11'e yavaş yavaş yerleşmeye başlayacaktır.

    sonuç olarak baktığımızda kendisi ne eksiğini gideriyor ne düzgün futbol oynatıyor ne transfer dönemini iyi geçirdi. anlamıyorum paran yok anlarım de param yok almıcaz bulursak uygun alıcaz ama aldığın çöpler niye oynamıyor para veriyon oynatmıyon. onu geçtim bruma,amrabat,melo,telles niye gidiyor bana açıklasın biri. finansal fairplay mi diceksiniz eğer öyleyse birlo ve jpk için verilen paralar ile ambrabat bruma telles karşılanır. melo için ise 3 milyon euro gs veremicekse ölsün artık.

    eğer bir klüp transfer yapmıyorsa elindekileri tutar. ulan transfer yasağı olan anadolu klüpleri bile elindekileri tutuyor ilk açıklama o oluyor bunun kafası buna bile çalışmıyor. yönetim demeyin hiç bu kadar işgüzarlık olmaz. amk 3 kupa aldım diyo adam yönetim var arkasında ama sesi çıkmıyor puan kaybında kötü kadroda ağlıyor burdada çıkıyor yandaşları 3kupalı yönetim kötü diyor. amk adama demezler mi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. neyse saldım artık bu sene ne digitürk aldım ne gs'ye ait ürün aldım. maçları bile izlemiyorum nerdeyse o denli. umursamıyorum bu karaktersizler olduğu sürecede umursamam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın