resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4184
    bu adam stoper ana görevi top kesip uzaklaştırmak. ince paslar verebilmek zorunda değil. orda topu kesiyor bütün takım ilerde. 1 allahın kulu gelmiyor semih'in kestiği topu alıp tehlike bölgesinden çıkarmaya. semih ebesinin şeyindeki adama ince pas atamayınca bütün golün sorumluluğu onda. vurun kahpeye. iyi alıştınız yerli pasaportu var diye yerden yere vurmalara.

    1. gol semihin değil komple galatasarayın sorunu olan bir gol. bizde oyuncular koşmuyor. koşmuyorlar işte kimse kimseyi kandırmasın. topu alıyorsun kendini göstermek yerine rakibin arkasına hareketlenip pas bekliyorlar. boşa çıkıp rahat bi pas opsiyonu oluşturan 1 tane oyuncumuz yok. buna sneijder ve selçuk da dahil. ondan sonra semih ilk golde suçlu. topu kaptırıp kontraya sebep olan sneijder yada geri dönmeyen ön liberolarımız suçlu değil ama. topu kestikten sonra alan daraltan atleticolu oyuncuların arasında fizandaki kendisine en yakın takım arkadaşına topu kazandıramayan semih suçlu sadece.

    bu takım böyle az koşarak oynadığı sürece ayağı en düzgün stopere sahip olsak yine boş.

    ilk golde topu uzaklaştırırken hatası vardı ama golü semihin hatası mı yedirdi takımın genel tembelliği mi tartışılır. onun dışında gayet iyi oynadı. bi jackson martinez'den yediği çalım var. arkadaş 30 milyon euro verdiler o adama. depara kalkmış gelen 10 stoperden 8 sini çalımlacak kapasitesi olmasa vermezler. top oynayanlar bilir en kolay çalım deparla çaprazdan gelen rakibe atılır. topu destek ayağının olduğu tarafa hafif itince çaresiz kalır
App Store'dan indirin Google Play'den alın