resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5434
    galatasaray 4. yıldızı sinerjisiyle kazanmıştır. bunda teknik direktör hamzaoğlu´nun en ufak katkısı yoktur. he belki "futbola küsmüş" yerlilerin gönlünü alarak bu sinerjiye katkıda bulunmuş olabilir.

    15 eylül 2015 galatasaray atletico madrid maçı sonrasında yaptığı açıklamalar şayet doğruysa (ben görmedim burada yazılanları okuyarak söylüyorum.) taraftar her maçta galibiyet bekliyor diye bir şeyler gevelediyse bu talihsizlikten öte bir açıklamadır. demek ki hamzaoğlu hala her maça yenilmemek için çıkan, bilal´in şişirip gekas´ın gol attığı bir anadolu kulübünde olduğunu düşünüyor. fatih terim´in, lucescu´nun gönderildiği bir kulüpte hocalık yaptığının bilincinde olduğunu sanmıyorum. 3 kupa safsatasını geçmek lazım lig şampiyonluğu dışında diğer 2 kupa çeyrek altının çeyreği kıymetinde bile değildir hele ki rakip bursasporsa. öyle olsaydı fatih terim sonrası, şampiyonlar liginde gruptan çıkmış ve bir kupa kazanmış, ligde 2. olmuş mancini´nin heykeli dikilirdi. cevat hocayla da şampiyonluk görmüş bu takım. bundan dolayı 3 kupa 4 kupa kimseye sınırsız kredi kazandırmaz galatasaray takımında.
    istifa gelecek muhtemelen 10. haftada. üst üste benfica maçları ve fener maçı bir mağlubiyetler zincirine dönerse mecbur istifa edecek veya yönetim kendini kurtarmak için kovacaktır hamzaoğlunu. ama çoğunun aksine trabzon maçında mağlubiyet değil aksine rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.

    atl. madrid maçı sonrası yaptığı açıklamalardan bir kısmını dinledim. hamzaoğlu, rakibin sistemi olduğundan, oyuncuların yerine başka oyuncular girse de aynı futbolu oynayabildiğinden bahsetti. ee hoca geleli bir sene oldu, sayısız demeç verdin oraya buraya. bunca zaman maç öncesi ve sonrasını konuşmaktan, şampiyonluğun duygusal yönünü anlatmaktan, kulübün ekonomik durumunu, transfer ihtiyacını reddetmekten, futbolcuların kişiliğinden ve hatta rakibin iki forvetle nasıl oynayacağını konuşmaktan başka ne anlattın? daha ağzından şu sistemi kuracağız, şu transferlerle şöyle futbol oynayacağız, takım oyunu için pres için şöyle şöyle çalışmalarımız var gibi ağzından tekniğe, taktiğe dair bir kelam duymadık. tam tersi şampiyonluk sonrası gelen şöhreti, kibiri hazmetmeye çalışmanı umarak geçirdik koca yaz ayını.
    ilk başta herkes şaka sandı melo´nun yerine hakan balta´yı oynatabileceğini söylemeni ama maalesef şaka değilmiş. atl. madrid maçının ilk yarısında denayer göze batmaya başladığında; aman oğlum! sakın iyi oynama, bu hamza seni ya ortaya ya da forvete kaydırır dedim demez olaydım. hamzaoğlu, mal bulmuş mağribi gibi artık ya nereye yamayacağını şaşıracak bundan sonra ya da fazla iyi oynarsa yerli kesmek zorunda kalırım diye forma göstermeyecek bu çocuğa.

    hamza hamzaoğlu ne yazık ki kıt bir algıya sahip hoca belki de fazla inatçı olduğu için böyle görünüyor bilemiyorum. fazla bir zamanı da kalmadı 5-6 hafta daha durur en fazla. peki ondan sonra gelecek hoca kim olacak? günü kurtarmak için mi geleceği kurmak için mi bir tercih yapılacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın