resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 5388
    aklımın hayalimin sığmadığı işler yapan hoca.

    bak birader çok okumayı sevmiyoruz o yüzden kısaca özet geçeceğim.

    hakan balta: oldum olası eleştirdik bu adamı. yalan yok çünkü sol bek berbat ötesiydi. mancini hocamla stopere kayınca kendine geldi. peki stoper ne yapar ? öne ve oynatığı beke göre kayma yapar. 32 yaşındaki kendimi bildiğimden beri yavaş olan bu adamı ön libero oynatmak neyin kafası amk ? hayır çok ciddi soruyorum neyin kafası birader ? öne arkaya sağa sola sürekli hareket halinde olması gereken yer orası ya.

    jose rguez: birader bu adamı niye aldın ? bu adam oynuyor taraftar beğeniyor pas yüzdesi çok çok iyi. neden oynatmıyorsun takım pas yapamıyor ?

    sabri : birader bu adamın sağ dışlarının amk artık yeter. tiksiniyorum şu adamdan. arabama 5 trilyon para verse tekerleklerini bile vermem buna. gerçi enayiyi iyi kandırdım diye veririm amk. kanar bu. sen saha içinde meloya gider yapıp boğazını sıkan adama evlat de zam yap seni ölümlerden kurtaran fıtık ameliyatında sezonu kapattı denilen adamı son kritik haftalarda oynatabil ama gönder. yazıklar olsun. semihi çek şuraya şunun yüzüne bile bakma ulan.

    carole: birader bu adam tellesle rekabet halindeydi şimdi olcanla rekabet halinde amk. adam olcanı gördü öyle bi konsantresi düştü ki çizgiyi geçen topu fark etmiyor amk :d haklı.

    selçuk: şu adamı kesme cesaretini anca bu haftaki ligde göstereceksin. o da kart cezalısı diye amk. adam toptan kendi kendine çalım yiyor.

    umut: no comment (yorum yok). yok yani banlanırım burada.

    ya allah aşkına bırak şu takımı. yalvarırım bırak. yönetime de ki akşam kulübü basacaklarmış charli chaplin (bkz: dursun aydın köstek) sizi de yıkacaklarmış istifa edelim gidelim de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın