resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5372
    an itibariyle yetersizliğini ve basiretsizliğini kanıtlamış hocadır.

    ligde doğru dürüst süre vermediğin emre çolak'ı atletico'ya karşı ilk 11'de sahaya sürmenin hiçbir açıklaması yoktur. çolak'ı kullanacaksan çolak'a, rodriguez'i kullanacaksan rodriguez'e süre verirsin, maç temposu kazandırırsın. kendi hatandan dolayı kötü bir performans sergileyen oyuncunu taraftarın önüne atmanın ise affı yoktur.

    defansif orta saha olarak hakan balta'nın oynamasının hiçbir açıklaması yoktur. hakan balta iş ahlakı olan bir oyuncudur, son dönemde oldukça disiplinli ve temiz bir görüntü çizmektedir, evet. ancak iyi bir stoper ya da iyi bir kesici olması bir oyuncunun defansif orta saha olarak oynayabileceği manasına gelmez. dos oynattığın bir oyuncunun biraz da olsa top tutma, top dağıtma gibi işlevlere sahip olması gerekir. takım bugün hücuma çıkarken top dağıtan birini aradığını bas bas bağırmaktadır.*

    umut bulut meselesine ise hiç girmiyorum.

    tek isteğim en kısa zamanda gitmesi. daha bu seviyelerin hocası olmadığını kanıtlamak için ne yapması gerek, ben bilmiyorum. ancak hem kendi kredisini tüketiyor (kaldıysa öyle bir kredi tabii, benim için kalmadı misal), hem de takımın içine ediyor. böyle olmaz hoca. koca bir sezon şimdiden kayıp gitti elimizden.

    git.
App Store'dan indirin Google Play'den alın