2015-16 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 1.Hafta Maçı
21:45 Ali Sami Yen Arena
0 - 2
  • 183
    http://galatasaray11.com/kadro/atletico-maci-9002

    bayağı bayağı şu kadro ile maça çıkacağımız haberleri dolaşmakta. belki de rakibi yanıltmak içindir, akşam göreceğiz. orta saha direnci ve pas opsiyonları açısından doğru bir tercih olabilir. ancak kanat aksiyonlarının düşmesi de çok muhtemel, çünkü kanatlardan yapılacak işler sadece carole ve sabri'ye kalacak. o yüzden sanki yasin ile başlasak daha uygun gibi duruyor. hem podolski de ilerleyen dakikalar için güçlü bir silah olarak kenarda durur.

    bu dizilişte podolski, futbolcu stilinden dolayı sağ açık gibi değil sağ forvet gibi oynayacağından onun açığını rodriguez'in kapatması gerekir. yine aynı şekilde sneijder de sol açık gibi değil sol forvet arkası gibi davranacağından emre'nin de o bölgeyi kapatması gerekir. olmayacak işler değil. denenmesine saygı duyarım. selçuk'un oyunu istediği gibi yönlendirebilmesi için orta saha merkezinde (xabi alonso gibi) denenmesinin düşünülebileceğini daha önce de yazmıştım. sanki orada daha iyi oynayacak gibi hissediyorum ama elbette bir görmek lazım.

    bizim bu gruptaki asıl rakibimiz benfica'dır. o yüzden bu maçtan alınacak beraberlik (1-1 olması iyi olur) iyi sonuç sayılır. atletico madrid hafta sonu vicente calderon'da barcelona'ya 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 yenildi. bizim maçla aynı saate denk geldiği için izlenememiştir. buyurun özeti: http://www.ligtv.com.tr/...-barcelona-mac-ozeti 00.29'da gimenez'in girişi hoş değil. çok atlayıp zıplayan bir adam zaten. yalnız hakem de bütün penaltıları atlamış. skandal kararlar.
    benfica ise bu hafta rakibine 6 attı. orası portekiz ligi zaten. yani hiç çekinmeden her hafta porto ve bencifa maçlarına handikap ya da üst oynayabilirsiniz. ikisinden biri çok nadir şaşar.

    son olarak; umuyorum ve diliyorum ki hakan balta'yı orta sahanın herhangi bir bölgesinde denemez. hiç sırası değil. hakan'ı çok severim ama bu adam öyle bir futbolcu değil. orada değil hakan balta chedjou bile denenmemeli. stoper adam stoper oynar. eğer denenirse de umarım süper oynar ve ben yanılırım.

    mehmet demirkol "galatasaray için sezon bugün başlıyor" dedi. kendisine katılıyorum. farklı bir konsantrasyon ile galibiyet istiyorum. beraberlik de üzmez.
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)

    edit: şu an siteleri falan açınca baktım. http://galatasaray11.com/kadro/basliksiz-9012
    bu kadro ile çıkacağını söylüyorlar. ne diyelim? hayırlısı diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın