resim
Metin Tekin
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 80
    --- ekşi sözlükten alıntı ---

    geçen gün ntvspor'da bizim eski yardımcı antrenör hasan şaş'a ayarların ayarını vermiş olan gerçek bir futbol bilginidir..

    + metin tekin
    - hasan şaş

    - şimdi böyle büyük oyuncuları getirirsin güzel tabii ama riskler de var..

    + ne gibi riskler hocam?..

    - metin hocam mesela şimdi diyelim ki galatasaray robben'i aldı, e robben yıllık garanti para olarak en az 5 milyon euro istiycek..

    + e hocam doğru ve gayet normal bu..

    - işte hocam o zaman hamza hocanın dediği takım içi dengeler bozuluyor..

    + nasıl bozuluyor? neden bozulsun ki hocam?..

    - hocam mesela atıyorum robben 5 milyon euro alınca semih'in menajeri de gelip kulüpten semih'in garanti parasının 2 milyon euroya çıkarılmasını istiyor. ya da sabri veya bi başkası. demek istediğim diğer oyuncular da daha fazla para almak istiyorlar..

    + e hocam daha fazla para almak istiyorlarsa onları kimse tutmuyor. o zaman o parayı veren bi kulüp bulup takımdan ayrılsınlar..

    - e hocam istiyor işte menajer bir sürü uğraşıyosun sonra. ben yaşadım bunları galatasaraydayken..

    + hocam bir futbolcunun piyasa değerini yine o futbolcunun kendisi belirler. şimdi robben chelsea, real madrid, bayern münih'lerden bugünlere gelmiş bir futbolcu. keza sneijder. o da ajax, real madrid, inter gibi dünyanın en büyük takımlarında oynayarak gelmiş bugünlere. şampiyonlar ligi kupası falan var adamların. ne yani şimdi çanakkale dardanelspor'dan başlayarak trabzonspor'dan gelmiş bir oyuncu robben ve sneijder gibi oyuncularla aynı paraları mı istiycek? hayır o futbolcu zaten o kalitede olduğunu düşünüyorsa kendisine o parayı verecek kulüpleri zaten bulur. yok bulamıyosa zaten o değerde değil demektir. çok saçma, ben hiç katılmıyorum bu görüşe.

    --- ekşi sözlükten alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın