2015-16 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 1.Hafta Maçı
21:45 Ali Sami Yen Arena
0 - 2
  • 130
    herkesin kafasında aynı soru var: geçen seneki arsenal, dortmund maçları gibi olur mu diye. merak etmeyin, böyle bir şey olmayacak. sebebi ise galatasaray'ın iyi olması değil, atletico'nun oyun tarzıyla ilgili tabi.

    hepimiz atletico'yu az çok izlemişizdir. atletico dışarıda çok iyi savunma yapabilen bir takım, nerdeyse otobüs çekiyorlar kaleye. ispanyol takımlarının tersine topa sahip olmayı fazla önemsemiyorlar. diego costa'nın gidişi sonrası organize kontra ataklar yaptıkları da söylenemez. yani aslında atletico deplasmanda çok fazla korkulacak bir takım değil. hücum bakımından tamamen griezmann'ın bireysel performansına bakıyorlar. he bir de duran top. simeone tam bir duran top taktisyeni.

    atletico'yla galatasaray arasında oyuncu bazında muazzam farklar yok. kendimizi fazla küçümsemeyelim bu noktada. bence bu maçta atletico'nun 2 önemli avantajı var: birincisi fizik-kondisyon farkı. bunu maçta net bir şekilde göreceğiz. ikincisi de ne yaptığını bilen başarılı bir motivasyoncu teknik direktöre sahip olmaları. yani bizde fiziki kalite ve iyi bir teknik direktör yok.

    skor tahminim 0-1 ya da 1-2 gibi skorla atletico'nun kazanacağı yönünde. burak gününde olur, tribünler dolar, wesley de bir tane uzaktan çakarsa tabi ki yenme ihtimalimiz de yüksek. kısaca atletico bir dortmund veya arsenal değil. çünkü onlar kadar hızlı futbol oynamıyorlar. bize çok ters geleceklerini sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın