• 8
    alt ligleri seven birisi olarak, memleketimin takımını her yıl düzenli oalrak buraya yazıyorum. iddaa oynayanlara da ışık tutsun diye. 2015-2016 sezonunda, 2. lig kırmızı gruptaki tokatspor maçında da ilk izlenimlerimi edindim sizlere yazayım sözlük.

    takım her yıl kadroyu yenileyip sezona öyle başlıyor ve dolayısıyla ilk maçlarda biraz çuvallıyor. bu yıl geçen yılki 11'inden sadece 2 oyuncu bulunmaktaydı, 1 tanesi 7 numara alexis sanchez vari futboluyla mehmet murat uçar diğeri de sol bek erdi bakırcı.

    takım santroforsuz oynuyor. güçlü savunmaları aşamayacağının en büyük göstergesi, kalın belli kanat oyuncusu gürkan öztürk yine savruk oynamakta. 4 3 3 ile 4 5 1 arasında değişen formatta, ileri uçtaki çaresizlikten maçın ikinci yarısında 97 doğumlu bir forvet oynadı. maşallahı var hiç bir hava topunu da alamadı.

    savunma 4'lüsü efe samet hasan erdi ile fena değil. sol bek erdi 2. ligin patrice evra'sı zaten, diğerleri de eşlik etmeye başlayınca sahasında iyi müdafaa eden bir takım olur aydınspor.

    defansın önünde her takımda bulunan 61 numaralardan kaan çebi de fena değil, 14 numara serhat mermer 95'li ama pek gelecek vaad etmiyor. ligin kaşarı olur. tecrübeli seçkin getbay geçen yılki göztepe macerasından sonra aydınspor'a geri döndü.

    ilerideki gürkan öztürk, murat uçar ve canberk sepin bu ligin en az gol atan hücum hattı olabilir.
    eğer transfer gelmezse devre arası, malesef takım kümeye de düşebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın