• 24473
    "tabii ki galatasaray için farklı bir atmosfer, atletico madrid karşısında da iyi bir performans sergileyeceğiz. lige çok iyi başlamadık ama bizim oyuncularımızın şampiyonlar ligi performansı daha farklı. ligdeki ortamdan biraz uzaklaşacağız, bizim için iyi olacak. taraftarlarımız ile beraber atletico madrid karşısında coşkulu bir performans sergileyeceğimize eminim. atletico madrid hem hücumda hem de savunmada çok iyi organize olan bir takım, biz de hazırlıklarımızı ona göre yaptık. bazı oyuncularımızın durumu henüz belli değil, kadroda bazı değişiklikler yapabiliriz."

    "arda'nın atletico madrid'de oynaması bizim atletico'yu daha yakından takip etmesini sağladı, çok iyi bir takım. oyuncuların bazı maçlara daha fazla konsantre olmasını tetikleyen bazı sebepler var, bunu ne kadar engellemek isteseniz de engelleyemezsiniz.basın, çevre, her şey bunda etki ediyor tabii ki. real madrid maçını farklı konsantrasyonla oynadık, yarın da öyle olacak"

    "şampiyonlar ligi'nde galatasaray'ı görmek istediğimiz nokta, kupayı kaldırırken; inşallah önümüzdeki süreçte de bu hedefimize ulaşacağız. baskı konusunda da üzerimizde bir baskı yok, iyi oynadığımızı düşünüyorum. biz doğru yolda olduğumuza inanıyoruz ve bu yolda da devam edececeğiz. böyle oynamaya devam edersek eninde sonunda sonuçlar gelecek"

    hamza hamzaoğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın