resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 9730
    bencilliğinden ve kazmalığından artık gına gelen forvetimsi.

    öncelikle golcü adam az biraz bencil olur bunda hem fikiriz fakat golcü adam bencillik yaptığı noktada o topu o üç direk arasından sokacağını bilir ve aksiyonunu ona göre sonlandırır. gol atamasa bile en azından o topu kaleye gönderir.

    12 eylül 2015 galatasaray mersin idman yurdu maçınin ikinci yarisinda bir pozisyon vardı. kendisi soldan içeri girdi önünde bir rakip oyuncu vardı ve sağdan yasin öztekin bindirme yapıyordu. bu bencil ne yaptı peki, topu vurur gibi yapıp sağına çekti ve karşısındaki defans oyuncusunu oyundan düşürdü fakat bunu yaparken ayağı kayarak sendeledi ve topu ayağından biraz açtı. bu noktaya kadar her şey tamam. fakat bu noktadan sonra az biraz futbolu bilen bir oyuncunun yapması gereken tek şey vardı. ayak ucuyla ancak yetişebildiği topu hafifçe tıklayarak yasin'in önüne bırakmak ve akabinde yasin'in topu boş kaleye yuvarlamasını sağlamak. peki bu beyefendi ne yaptı dersiniz? ben atacam ben atacam diyerekten topu tekrar kontrol etmek istedi ve oluşan karambolde kaleci topa sahip oldu. pozisyon bildiğin piç oldu.

    bunun dışında lukas podolski ve selçuk inan'ın müsait pozisyonlarına nasıl salça olup piç ettiğini yazmak istemiyorum çünkü gören gördü.

    vermediği pas ve salça olduğu pozisyonlar kendisinin nasıl vasat bir golcü olduğunun kanıtlarından sadece bazılarıdır. kendisi yıllardır kişisel istatistikleri üzerinden savunuluyordu. ama bunca yıl buna benzer yığınla vukuatı var bu adamın.

    son olarak, boş kaleye atamadığı evlere şenlik bir pozisyon var ki, başımızda alman bir teknik direktör olsa kendisini direkt olarak oyundan çıkarırdı ve ilk idmanda 14-16 grubu altyapıdaki gençlerin yanına yollardı temel futbol bilgisini geliştirsin diye.

    top solundan geliyor, yapacağı tek şey futbolda topa vurmanın belki de en temel kurallarından biri olan ayak içini kullanarak topu boş kaleye bırakmak iken, kendisi bu topa ayak üstü ile vurmaya çalışarak kaçırdığı onlarca yüzde bir milyon gol pozisyonuna bir yenisini daha eklemiştir.

    kendisi hakkında entry girmekten bıktım usandım, maç başlarken ilk onbirde olduğunu görünce ki bu her maç oluyor, midem bulanıyor, attığı gollere sevinmek içimden gelmiyor.

    bizi bu beceriksize mahkum eden hamza hamzaoğlu ve dursun aydın özbek'e içimden ettiğim küfürlerden iki tane daha boğaz köprüsü kurulur istanbul trafiğine kalıcı çözüm gelirdi anasını satayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın