resim
Mete Kalkavan
Görev:Eski Hakem
Yaş:45
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 110
    sorun mete kalkavan, cuneyt cakir ya da bir baskasi degil.sorun sistem.oyle bir sistem ki fenerbahce'ye kazandirmak uzerine kurulmus digerleri sanki uvey evlat.

    fenerbahce'nin en son kadikoyde kaybettigi maci hatirliyormusunuz? eger yanilmiyorsam gecen seneki akhisar maci. bu macin hakemi ozgur yankaya'ya mactan sonra aziz ve cetesinin bir daha kadikoye giremez, nasil gelecek, yakti bizi perisan etti soylemlerini dun gibi hatirliyorum. peki o mactan sonra ozgur yankaya fener maci aldi mi? hayir..degil fener maci almak, ertesi hafta ikinci lige suruldu. mesaj acik..fener aleyhine hata yaparsaniz, cezanizi alirsiniz. bakalim mete haftaya hangi macta gorev alacak?

    gecen hafta carole'un atildigi gibi hafif bir sekilde caner atilirmi?

    yada yine gecen hafta 97 dakika oynatilip bizede kaleyi karsidan goren yerden faul yaratilir mi?

    tabi ki hayir. cunku bu futbolu aziz yildirim yonetiyor ve elindeki medya baskisi, ikili iliskileri, federasyon uzerindeki etkisi ile bizim dursun ozbek in cok ama cok uzerinde.

    onun icin bugun mete olur, yarin firat olur oteki gunde baris simsek olur. sistem bu sekilde yillardir isliyor. sorun su ki gectigimiz senelerde buna karsi durabilen yonetim ve inanmis kaliteli bir takim varken su anda amator bir yonetim ve kalitesi azalmis bir takim var
App Store'dan indirin Google Play'den alın