resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 398
    işte herkes görsün herkes bilsin sözlüğün çoğunluğunun izlediği çoğunun da ilzeyenler ve entry girenler sayesinde takip ettiği kanaltürkteki programda hasan şaş'ı herkes takdir etmişti ama galatasaray'ı karıştırmak için şeref ve namustan muzdarip insanlar çabalamaya devam ediyor;

    hasan şaş: küçükken fenerbahçeli olsam giderdim...
    kanal türk'te serhat ulueren'le son nokta programına katılan hasan şaş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    galatasaray'da oynarken fenerbahçe'den teklifler aldığını ancak galatasaraylı olduğu için gitmediğini söyleyen hasan, "küçükken fenerbahçeli olsam giderdim" dedi.

    2002 dünya kupası sonrası liverpool'dan aldığı 1.100.000 dolarlık teklifi, 2-3 milyon dolarlık teklif alırım diye reddetiğini ddile getiren hasan, avrupa'ya gitmediğine pişman olduğunu belirterek, "şimdi olsa bedava da giderdim" dedi.

    "emre fenerbahçeli"

    futbolcular olarak kendi aralarında hangi takımı tuttuklarını paylaştıklarını belirten hasan, galatasaray'da parlayıp avrupa'ya giden, oradan fenerbahçe'ye transfer olunca "fenerbahçeliyim" diyerek sarı kırmızılı taraftarla tarafından tepki gören emre belözoğlu'nun aralarında yaptıkları konuşmalarda kendisine fenerbahçe'yi tuttuğunu söylediği ifade etti.

    "1 trilyonun üzerinde alacağim var"

    galatasaray'dan 1 trilyonun üzerinde alacağı olduğunu söyleyen hasan, bu nedenle sarı kırmızılı takıma mahkemeye vermesinin söz konusu olmayacağını belirterek, bu paranın 16 taksitle kendisine ödeneceğini söyledi.

    http://www.milliyet.com.tr/...2009&b=Hasan sas: kucukken fenerbahceli olsam giderdim...

    allah belanızı versin adam "galatasaraylıyım ben fenerbahçe'de oynamam" dedi bu konuda entry bile girdim bunu yazmayıp fener eksenli şeyler yazıyorlar buna da inanan 3-5 dengesiz hasan şaş'a saldırıyor. okuyun bu entryi okuyun ki yarın arda için, adnan polat için ya da başkası için bu tip haberler çıkınca ona göre davranın. hasan şaş harcandı başkaları harcanmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın