• 24462
    ''melo bu sezonun başında okulunun kaydını bile yaptırmamış çocuklarının. yani bunlar bayağı göç etmeye niyetlenmişler. galatasaray'dan bedava gitmek karşı tarafta futbolcunun elini kuvvetlendiren bir şey olduğu için melo bize bunu oynadı. fakat bir yıl daha sözleşmesi olduğu için biz belli konularu müzakere ettik ve sözleşmesini uzattık.

    melo baktı ki hakikaten bedava gidemeyecek bu sefer 'ben gitmek istiyorum' diye talepte bulunmaya başladı. elimizde sözleşmesi var. daha sonra önce bedava olan bir oyuncuya teklif gelmeye başladı. transferin bitmesine 5 gün kala 500 bin euro teklif geldi. 2-3 gün kala 1 milyon euro geldi. aynı gün sabah başka bir rakam geldi öğlen başka bir rakam geldi. en sonunda 3.7 milyon euro + 1 milyon bonus teklifi geldi. şimdi oyuncu oynamak istemiyor. bunu biz biliyoruz; ailesini de burada kalmaya göre hazırlamamış. şimdi siz oynamak istemeyen bir oyuncudan ne kadar verim alabilirsiniz?

    tamam melo'yu bir taraftar olarak ben de seviyorum, sahadaki o hırçınlığı bize keyif veriyor ama belli ki burası ile olan gönül bağını kaybetmiş. nitekim de transferi tamamlandı. inter'le ilgili 'ben buraya gelmek istiyordum' diye röportaj vermiş. demek ki biz doğru bir şey yapmışız. ''

    fatih işbecer
App Store'dan indirin Google Play'den alın