• 414
    bazıları passolig'in protesto edilme sebebini maddiyat olarak algılıyor, bu yanlış. insanlar yılda 30 lira veremeyecekse gidip maç izlemez zaten. mesele ekonomik yanı değil, siyasi ve ticari yanı. işin içinde rant da var.

    sakarya'da okumama rağmen yılda en az 10 iç saha maçına giderdim, kombinesiz. bu sistem çıktığından beri gitmiyorum. okuldan mezun olup tekrar istanbul'da yaşamama rağmen gitmiyorum.

    her şey para değil, bunu öğrenin artık.

    e-bilet'e karşı olan yok. passolig sayesinde bazı siyasilerin yakınları rant sağlayıp para kazanıyor. aktifbank, çalık holding...
    bu sistemi garanti bankasına verileceğini düşünenler de varsa gidip bir tatil yapsın, ormana gidip beyinlerine güzelce oksijen çeksinler. bu sistemin çıkarılmasının iki sebebi var; biri fişleme, muhalif sesleri kısma. ikincisi de ticari rant.

    siz bu sisteme üye olmasaydınız kulüp zararlı çıkacaktı. kulüp zararlı çıkınca da gerekli bürokratik işlemleri başlatıp tepkisini dile getirecekti. koskoca galatasaray kulübünden bahsediyoruz, siz bunu düşünemiyorsunuz ama nedense.

    kitlelere bir şeyi kabul ettirmek istiyorsanız; bunu zamana yayarak, alıştıra alıştıra yaparsınız. bu başlık altında da örnekleri görüldüğü gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın