• 411
    almayan arkadaşları anlıyorum. ama bu lanet şeyi almayıp da "nasıl geçirdiler size, beter olun, ahaha" diyenleri anlamıyorum. zevk mi alıyorsunuz? alanların koşa koşa aldığını mı düşünüyorsunuz?

    kendimi örnek vereyim. almayacaktım. net. kararlıydım. ama beşiktaş maçı geldi. şampiyonluk maçı. destek olmalıyım dedim. dayanamadım. ne yapayım? aldım. sonra bilgisayar başında en az 3-4 saat bilet almaya çalıştım. yenile dur yenile dur. alamadım. ertesi gün; nkolay denen yerleri aradım istanbul'da. buldum bir tane beşiktaş'ta. deniyorum olmuyor. bilet bitmiş. belki misafir tribünden yer açarlar diye 10 dakikada bir tekrar gidip geliyorum bayiye. açmadılar, nitekim alamadım. bunları keyfimden yapmadım veya yapmadık.

    şu an iptal etmek istiyorum ama yapamıyorum. kombinem de yok ama senede bir de olsa görmek istiyorum takımımı. bana iradesiz de, zayıf de ne dersen de. benim hassas noktam da bu abi işte. karışma.

    hani cefakar taraftar derler ya, karda kışta yürüyen taraftar fotoğrafı koyarlar. o değil işte. asıl cefakar taraftar, sırf takımı için en büyük tabularını yıkan, yapmam dediğini yapandır. sadece renkler için...
App Store'dan indirin Google Play'den alın