• 1465
    biz ölümleri etnik köken üzerinden ayırdığımız için bunlar oluyor yani ? ulan biz neyi öldürüyoruz ? dağa çıkan biz miyiz ? kökenine bakarak mı dağa çıkılıyor ? bizim askerlerimiz durduk yerde adam mı öldürüyor ? bizim askerlerimiz yola mayın mı döşüyor ? yok neymiş onlardan da ölen var. ulan adam ölüm istemese öldürmeye kalkar mı ?

    yerim kökeninizi. kaç tane ırkçı var oğlum memlekette ? ırkçılık yapıyor olsak türk olmayan herkese ırkçılık yaparız. niye kürt diye ayıralım ? onlar insan değil mi ? veya lazı insan değil mi ?

    bana bir tanesi çıksın da dese ki, ben kürdüm ve türkler kadar özgür ve onların sahip olduğu haklara sahip değilim desin. şurada ayrımcılık yapılıyor desin. yok kardeşim yok herkes eşit.

    kürtsün diye ekmek mi vermiyorlar ?
    kürtsün diye ekmek mi sattırmıyorlar ?
    kürtsün diye su mu vermiyorlar ?
    kürtsün diye ticaret mi yapamıyorsun ?
    kürtsün diye hastanede sana bakmıyorlar mı ?
    kürtsün diye özgür değil misin ?

    ulan ne zamandır ben vergi ödüyorum diye bedavadan elektrik su tüketiyorsun şerefiz. kalkmış bide benim askerime benim para verip aldığım araçlara ateş açıyorsun, bomba patlatıyorsun.

    olm sen bulmuşsun bunuyorsun, ve elbet sonu gelecek. sonunu getirmek istemeyenlerin de sonu gelecek.

    bu millet bir olduğu zaman ne recep'i, ne kılıçdaroğlu, ne selo'yu, ne de bahçeli'sini yerinde bırakmaz.

    hepiniz bizim için yani türkiye cumhuriyeti için varsınız. bize ihanet edemezsiniz. buna teşebbüs ederseniz elbet cezanızı çekersiniz.

    edit: bu entry şu an niye offside entrylere girdi ? eylül nereye 2016 şubat nereye ? ofsaytlık durum neresinde bu entry nin ? yoksa ırkçılar mı var aramızda ? aman banane. ofsaytlamayı da benden öğrenecek değilsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın