• 236
    yanlış hesaplara karışan basketbolcu. (bkz: #1811604)

    eğer amaç sadece kendisine faul yapmak olursa, bunun için 20 saniye beklenmeyecek rakipler daha çabuk faul yapacaklardır. bu daha fazla hucüm etme şansı demektir. bu sebeple rakibin oyuncuları maç tamamlanmadan oyun dışı kalabilir. rakip takımın oynayabilecek 4 oyuncusu kaldıktan sonra ömerin sahada kalmasına gerek yok. 5'e 4 hucüm eder alayına akarız.

    derseniz ki rakip bir süre faul yapmamak için bekler ve o noktadan sonra faul yapar , o zaman da rakip savunmaya baskı görmeyen adam daha hızlı topu getirir.

    ayrıca kendisine faul yapılacak olan ömer'in takım arkadaşları hucum'da hiç bir efor sarf etmeyip kendilerini sadece savunmaya odaklayacaklar, tüm enerjilerini savunmada harcayacaklar.

    takımın faul hakkı dolduktan sonra top artık ömer'e atmayacaklardır. topu alan içeri penetre edip çizgiye gelecektir, bu şekilde hucümda yine yorulmayacaklardır.

    topsuz alanda yapılacak faullerin mutlaka bir kısmı aşırılığa kaçacak ve teknik faul ile sonuçlanacaktır. 2 defa teknik faul alan oyuncu oyun dışı kalacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın