• 395
    (bkz: #1774296) şurada 4 yıldızlı kartın ne zaman geleceğini sorduğumda maille tarih vermişlerdi. geçen hafta siparişimi gerçekleştirdim ve bugün elime 3 yıldızlı kart geldi. koskoca galatasaray kulübünü soktukları duruma bakın.

    kredi kartları 3 yıldız olarak gönderiliyormuş yazıklar olsun. yapabileceğim yasal süreç nedir bilgisi olan yeşillendirsin...

    edit: telefonda passolig ile konuşmamda kulüple kredi kartları üzerine anlaşmaları olmadığı, başvururken bunun yazdığını söylediler. o an passolig.com.tr yi açarak ibareyi aradım ama bulamadım. bunu söylediğimde ben talep açtığım için onların gördüğünü ancak benim göremeyeceğimi söylediler. bu ne amk cia mi lan bu ? kayıt açmışmış bana dönüş olacakmışmış.

    kartı iade edip 35tl ücretimi geri istediğimi söylediğimde bana türkiye cumhuriyetinde hukuk kurallarının nasıl hiçe atıldığına bir örnek sunarak " kesinlikle ücretinizi geri alamazsınız " dedi :)

    galatasaray kulübünü aradım kombine bölümüne yönlendirdi durumdan söyledim kesinlikle böyle bir durumun söz konusu olmadığını gskombine@galatasaray.org adresine mailleşmeyi ve durumu anlatmamı ilgilenileceğini söyledi. yalnız onlar da bu konuda taraftarı yalnız bırakıyorlar. kart işine passolig bakıyor diyerek.

    galatasaray kulübüne attığım mail;

    iyi günler.

    temmuz ayında passolig'e atmış olduğum mailde galatasaray passolig kartı almak istediğimi ancak dört yıldızlı kartların ne zaman basılacağını merak ettiğimi ve buna göre kart başvurusunda bulunacağımı belirtmiştim.

    mail adresime gelen cevap şu şekildedir;

    "iletmiş olduğunuz talebiniz incelenmiştir.

    1 ağustos 2015 tarihi itibari ile yapacağınız başvurular, 4 yıldızlı olarak tarafınıza ulaştırılacaktır.

    saygılarımzıla."

    10.09.2015 tarihinde kartımı kuryeden teslim almış olup açtığımda üç yıldızlı görünce 0850 724 33 44 nolu passolig hattını aradığımda bana verilen bilgi " galatasaray spor kulübü ile kredi kartları konusunda dört yıldızlı anlaşmamız yoktur banka kartları dört yıldızlı olarak gelmektedir" gibi akla hayale sığmayacak bir açıklama yapmıştır. bunların hepsi ses kayıtlarında vardır.

    o halde kartımı iptal ettirmek istediğimi ve kart başvurusunda alından 35tl ücretin iade edilmesini talep ettiğimde ise " kesinlikle ücretiniz iade edilmeyecektir" diye türkiye cumhuriyeti nin hukuk sistemine uymayacak açıklama yapılmıştır.

    galatasaray kulübünden isteğim bu konuda taraftar veya taraftarlarının arkasında olup gerekli işlemler için passolig ile bu durumu görüşmesidir. aksi halde taraftar bu konuda münferit hareket etmek zorunda bırakılmaktadır.

    saygılarımla

    duruma göre editler gelecektir. işin hukuki boyutu için arkadaşlardan yardım bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın