• 31
    fazla bir beklentim yok, fm15 gayet güzeldi ancak uzun süre oynadığınızda eksikleri ve hataları daha iyi görebiliyorsunuz. yapay zeka ve oyuncu/klüp ilişkilerinde biraz daha gerçekçilik arıyoruz sadece biraz daha.

    bir de mesela geçen gün yeni bir kariyer açtım transfer yamasıyla birlikte, sezona dolu dizgin devam ederken takvimde şöyle bir sürprizle karşılaştım; http://i.hizliresim.com/L4zrP1.jpg

    birer gün arayla iki derbi deplasmanı sonrası avrupa kupasında yarı final için liverpool deplasmanı. o aradan bir maçı federasyon ertelemiyor zaten ama örneğin belirli bir süre önceden maç tarihinin değiştirilmesi için başvuruda bulunabilir. ufak bir detay ancak bir anda gerçekçilikten kopartmaz oynayan kişiyi.

    genel olarak "makyajlanıp önümüze sunuluyor" görüşüne pek katılamıyorum. 2-3 sene öncesiyle kıyas ettiğimizde daha iyi anlaşılıyor farklar. birden bire değişim daimi oynayanlar için ters tepki de verebilir (oyundaki hata ve buglar için demiyorum) ancak antreman sistemleri, taktiksel önem vs çok daha önemli hale geliyor. önceki serilerde atak bir 4-2-4 ile kupadan kupaya koşabiliyordum defansif sıkıntı çekmeden ancak artık oyuncu tiplerini ve mevkileri değiştirip ideal taktiği bulmak büyük keyif veriyor.

    evet... championship manager ile başladık, bugünlere geldik... ve dedik ki, arkadaş, biz bu oyunu oynarız. oynarsınız. şükürler olsun, bugüne kadar aslanlar gibi bir periyod çizdiniz. bugün 15 mi, 16 mı? fm16'yı bekliyoruz. sonuç ne olursa olsun, makyajlanıp sunulsa bile gönlümde her zaman şampiyon! ve öyle kalacak! dursun özbek yardımcınız olsun! (sıçtı) :(((
App Store'dan indirin Google Play'den alın