• 25
    semih ve cedi'nin çok iyi oynadığı bir maç oldu. özellikle cedi son çeyrekte çok kritik sayılar atıp takımı rahatlattı. hatta birkaç pozisyonda daha inisiyatif alabilecekken bobby biraz fazla müdahil oldu bu pozisyonlara. yine de almanya'ya karşı, kendi evlerinde, o.ç. düzeyleri bu kadar yüksek hakemler eşliğinde kazanmak çok önemliydi. aslına bakarsanız rahat da bir galibiyet aldık. uzunca süre fark çift hanelerde kaldı. son çeyrekte almanya'nın koçu nowitzki'yi unutunca o da moralman çökmüş olduğu için olsa gerek son 1 dakika oyuna ağırlığını koyamadı hatta belki de koymadı. semih erden hayatının turnuvasını çıkarıyor yalnız.

    almanlar çok çirkef oynadığı gibi hakemler de bir o kadar annesinin mesleğini belli etti. olmayan faulleri çaldılar, hücum süresi bittiği halde atılan üçlüğü saydılar, hatalı yürümeleri saymadılar. her şeye rağmen kazandık. eline, taşaklarına sağlık ergin hocam.

    edit: ergin hocam bu maçta da yine koydu testisleri. bir pota altından diğerine ışınlanan dennis schröder'in savunulması konusunda ders verdi bildiğin ders.
App Store'dan indirin Google Play'den alın