• 1454
    ölen askerlere içimiz yandı. bu halkın garibanların çocukları. ama şu hdp'ye oy verenlerle pkk'lıların ne alakası var? yani şimdi diyelim ki 94-95 seçimlerinde chp'ye oy verdik terör yok muydu? hep, dep, özdep, hadep, bdp hangisi meclise girebildi? hangisi doğru düzgün oy aldı? hangisi barajı geçti? oy verilmediğinde pkk silah sıkmadı mı? alınan oya göre mi silah sıkıyor bu örgüt?

    beyler az aklınızı kullanın pkk hem akp'yi hem hdp'yi hizaya getirip esas abisi abd'nin karşısında tek muhattap olmak istiyor. ne zaman selahattin sivrilmeye başladı, karayılan bayık falan hat zot konuşmaya başladılar. ne zaman 80 milletvekili ile artık gerçek bir muhatap haline geldiler el birliği ile akp, pkk demediğini bırakmadı hdp'ye. akp terörist diyor, pkk sana ne benim sıktığım silahtan diyor. iki tarafa da çaresizce dur diyip muhatap dahi alınmayan bir parti tüm bunların suçlusu ilan ediliyor tam da tayyip ve karayılan'ın istediği gibi. çünkü bu ikisi de hdp baraj altı kalırsa güçlerini koruyacaklar. biri başkan olacak öbürü serok. sizin gibi entel danteller de hdp'yi hedef göstererek bunlara su taşıyacak.

    şu oynanan oyunun farkına varın bir kez de olsa ey halkım. yaşananları mantığınızla yorumlayın.

    abd pyd yakınlaşması ve akp işid yakınlaşması sonucu abd türkiye ve tayyip'in yanındaki konumunu pkk'ya "yakın" hale getirdi. istihbarat paylaşımı bitti, asker güneydoğu'da yanlız kaldı. meydanı boş bulan pkk şahinleri vur emri verdi. olay bu kadar basit ve maalesef tayyip'in dış politikalarının sonucu olarak türkiye dört bir yanından ablukaya alındı. iç savaş kapıda, dışımızdaki savaş içimizde. biz hala bağıralım şehitler ölmez vatan bölünmez diye. vatan fiilen bölünmüş yugoslavya'dan bile daha bölünmüş vaziyette.
App Store'dan indirin Google Play'den alın