• 1404
    terorun tekrar hortlaması için ölmüş olması gerekir. halbuki pkk çözüm sürecinde silah bırakmadığı gibi şehirlerde iyice güçlendi. bununla ilgili uyarı yapan herkese darbeci, militarist gibi sıfatlarla saldırıldı.

    üç senedir her yeri mayınla döşedi bu örgüt. cumbaba da bugün diyor ki, çözüm sürecinde silah depoladılar. sen neredeydin o ara? tatile mi çıkmıştın? devlet tüm bu savaş hazırlığına göz yummuş, uyaranı linç ettirmiş ve bugün bu olaylarda akpnin suçu var diyince hdpli oluyorsun.

    akpnin suçu yok diyen zihnini ipotek ettirmiştir. siyaset değil, mantık bu. devlet teror örgütüne göz yumduğunu daha kaç kez itiraf edecek acaba. çözüm süreci teror örgütüyle yürütülmez. bu kadar partizan olmayın. bu örgüt parti sayesinde güçlendi. bugün altından ülkece kalkamıyoruz, sizler hala baştakileri savunma derdindesiniz.

    not: "sizi rahatsız eden valileri kaymakamları bize bildirin, icabına bakarız." cümlesini sarf eden mit elemanı. bugün asker bir operasyon için 6 merciden onay almak zorunda. savcılar hala ilk kurşunu asker atmışsa soruşturma başlatıyor. valiler operasyon için saatlerce izin vermiyor. tüm bunların yasal altyapısını ben hazırlamadığıma göre suçlu belli, hala çırpınıyorsunuz. inanılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın