resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7378
    hajrovic için galatasaray menfaati diye yırtınıp ünal aysal'ın haysiyetini zedeleyecek kadar ileri gidenler, jem karacan transferine aynı tepki verememiştir. o yüzden çok kasmayın.yanlışları ve doğrularıyla, galatasaray tarihindeki en değerli başkan, yönetim listesi en değersizler arasındadır. zaten kaybı da listesindeki isimleri kendi belirleyememesidir. birinin sınıf arkadaşı, ötekinin bir altı,diğerinin üstü diye liselilerin emrinde al bu listeye başkan ol denmiştir. ayıldığında değşikliğe gitmek istedi fakat, fenerbahçe, hilebaz tff, ve ciddi bir siyasi baskıyla galatasaray'ın başından itibarsızlaştırılarak gönderilmiştir. şu an bir kısım galatasaray taraftarını aysal aleyhine gaza getiren kim varsa, bu şikeci hırsız tayfanın algı operasyonlarına yenik düşmüştür. çok yazdık (bkz: galatasaray'ın medyadaki düşmanları/#1419480), bu kitlenin haberlerine, çalışan oldukları gazetelere, yaptıkları tv programlarına güvenmeyin dinlemeyin. okuduğunuz haberin kaynağını araştırın. kaynak belirtilmemiş, ve bu listediklerin hepsi aynı anda aynı hikayeyi anlatıyorsa, orada %100 yalan vardır. birisi bunları telefonda ağlatmıştır, ve bu arkadaşlar onu memnun etmek için yazar. fenerbahçeli olmaları bir sebep, aynı zamanda gücün yanında olmayı seçen onurlarını bir kenara itmiş bir listedir bu. gidin araştırın bakın, bu listedeki bir yazar, bir programcının galatasaray'ın lehine, iyi niyetli bir söylemi var mı?

    adamlar size şikeyi unutturup, 4. yıldızı kovalattırdılar 18. şampiyonluğu bile olmayan bir takıma. aynı yönetiminiz, futbol, basketbol takımı sahada ezilirken, aynı federasyon yönetimlerine tam gaz destek veriyor yönetimlerin. bu aysal döneminde de aynıydı. aysal sadece bu ülkedeki her olayın farkına çok sonradan varan, mevkilere gelmiş insanların profesyonelliğine güvenerek ikincil bir plan peşine düşmemiştir. ayıldığında çok fazla hamle şansı kalmamıştı. dört bir yandan, kendi yönetim kurulu içinden, galatasaray'ı satan , onurunu bir kenara atmışlar ile çevriliydi. elinden bir şey gelmediği için, minimize halde galatasaray'ı bu pisliğe bulaştırmak istemeyen bir isimdi.

    türkiye pislik içinde yüzerken, futbolun temiz kalması olası değil. her yanımızdan hile, düzenbazlık, şike akıyor. aysal galatasaray için, genel kurul tarafından desteklense, bu galatasaray taraftarıyla "galatasaray türkiye'dir" i gösterecekti. aydınlığın tarafında bir güç olarak kalacaktık. ne yazık ki, "sizi değiştireceğiz" diyen şikecilere, başta taraftar ardından sürü mantığıyla çalışan, telegolden galatasaray'ın mali tablosunu öğrenen genel kurulumuz yenilmiştir. ister kabul edin ister etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın