• 9
    4 eylül 2015 türkiye u21 avustralya u23 maçıbittiğinden beri show tv bloomberg ht kanallarının pek kıymetli maç yayınlarını açabilmek için "biss key" muhabbeti üzerine uğraşıyordum.

    babam uydu alıcısına ne yaptırdıysa menüsü falan değişmiş hep. ben kurcaladım tabi bayağı. yeni "biss key"ler girdim. şifreleri değiştirdim, denedim de denedim ama olmadı. maç yayınları açılmadı. baktım olmuyor "ulan yol yakınken bari şu ayarları "load to default" yapayım da uydu alıcısının beyni yanmasın" dedim. yaptım, kaydettim, çıktım, bir baktım tribün ve spiker sesi geliyor ve ekranda yeşil saha var. bir oh çektim ama hemen sevinmedim. belki de şifreyi kaldırmışlardır diye düşünüp gidip diğer televizyondan denedim. orada maç açılmayınca gururla salona döndüm.

    bence bu uydu alıcısı "load to default" yapınca taa yıllar öncesindeki biss ayarlarına döndü. adamlar da sadece günümüzdeki biss ayarlarına şifre koydular, eski ayarları kim bulacak deyip salladılar ve babamın uydu alıcısının eski olması sebebiyle hem bloomberg ht maç yayını hem de show tv maç yayını açıldı. eğer bunun gerçek sebebini bilen arkadaşım varsa beni aydınlatırsa sevinirim.

    her neyse çok iyi oldu çok da güzel oldu. bu arada götze de 3'ledi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın