resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1418
    en sevdiğin üç yerli futbolcuyu söyle deseler düşünmeden adını söylerim.
    hem yetenekliydi, hem de sahada her şeyini verirdi hasan şaş. hiç hak etmediği şekilde veda etti galatasaray'a ve futbola; ben biliyorum ki, yine de içi galatasaray sevgisiyle dolu.

    bu insanların yanlışları olabilir, yanlış şeyler söyleyebilirler; ama üstlerine bu kadar gitmek neden? bu adam hamburg maçını nerede anlatsa gözleri dolarak anlatıyor, sesi titriyor, yine de galatasaray için kötü bir söz etmiyor. eleştiriyor tabii ki, işi bu, ve çoğu eleştirisine katılmayabilirsiniz; tahminde bulunuyor, tutmuyor, eleştirebilirsiniz; ama neden bunca üstüne geliyorsunuz? bu takımın efsanelerinden popescu yolsuzluk yaptığı için hapiste, ona bu kadar yüklenilmiyor, "ah be popescu" deniyor; hasan şaş'a, bülent korkmaz'a ve diğerlerine ise laf etmek için yer aranıyor.

    ben hasan şaş'ı izledim, hepimiz izledik, onun galatasaray sevgisinden şüphe duyuyorsanız ne olur açın bir 2005/2006 şampiyonluğunun görüntülerini izleyin, o son 16 dakikayı izleyin...

    ben bunu buradaki düzeyli eleştirilere yönelik yazmıyorum, onu da söyleyeyim. ancak son dönemlerde bu insanlara, efsanelere, simgelere yönelik öyle ağır şeyler okuyoruz ki...

    ben bir taraftar olarak özlüyorum "hasan şaş'ım, hasan şaş'ım, fener'e girsin başın!" demeyi; eminim o da duymayı özlüyordur. ben hasan şaş'ın galatasaray sevgisinden eminim, gerisi laf-ı güzaf benim için; tutup yıldırım demirören gibi adamların yanında sırıtıp laflarını yutmadığı müddetçe, doğrusuyla yanlışıyla hasan şaş benim efsanemdir, en azından bende yeri büyük bir adamdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın