• 27
    yergi de övgü de somut verilere dayanılarak yapılsın ki, bir anlam ifade etsin.
    en tabii, uzunca bir söylevden cımbızla cümle çıkartılarak yargıya varmak çok sağlıklı değil. lakin hamza hoca kendisine bruma'nın gönderilmesiyle ilgili sorulan soruya bu şekilde net bir cevap verdiği için üzerine konuşulmaya değer olduğunu düşünüyorum.
    'bir sağ veya sol açıktan neler beklersiniz?' sorusunu google'a dahi sorsanız, size 4-5 adet temel cevap verecektir. belli ki hamza hoca bu cevaplardan bazılarını umut bulut'ta bulduğu için kendisine forma şansı vermeye devam ediyor. takımın başında olduğu sürece tabii ki yetki ve sorumluluk kendisindedir.

    ancak insan doğal olarak eylem ve söylem arasında tutarlılık görmek istiyor.
    geçen sezon belli aralıklarla, bu sezon ise sıklıkla galatasaray'ın sağ kanadında görev alan bir umut bulut varken, bruma'nın gidişiyle sinan'ın forma şansı arasında bir ilişki kurulmasını ziyadesiyle anlamsız ve aynı zamanda samimiyetsiz buluyorum. zira ortada somut bir realite durmaktadır, hepimizin gözü önünde cereyan eden.

    not: dünkü skandal ile bugün farklı konularda gösterilen tepkileri ilintili görmek anlaşılabilir, ama keşke galatasaray'da son dönem sadece bir fahiş hatayla geçiştirilmiş olsaydı..
    not2: sinan sezona sakat girdi argümanı haklıdır, ancak geçen sezonun son maçı olan rize deplasmanını ve aydın yılmaz'ı da bir hatırlamak gerek sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın