resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5207
    her şeyi bir kenara bırakıyorum, kevin grosskreutz transferinde yaşanan olaylarla alakalı bir duruş sergilemesi 'mecbur' olan kişi.

    1- transfer tamamen senin istediğin doğrultusunda olabileceğini söylemiştin. yani bu transferi sen yaptın, senin istediğin adam bu. bu adam geldi ama oynayamıyor yönetimin iş bilmezliği yüzünden, hal böyleyken bunun hesabını yönetimden sormak zorundasın. 1. tutum eğer durum böyleyse hesabını sormak zorundasın yönetimi medya ve taraftarın önüne atacaksın !!!!

    2- transfer senin istediğin biri değilse istifa etmen gerekiyor çünkü benim istemediğim biri gelirse istifa ederim demiştin. bu durumda da buna mecbursun.

    2'sinden birini yaparsan her şeyi kenara bırakıp adamlığını göstermiş olursun, yok sessiz kalıp içindeki dengeyi bozmamaya çalışırsan kalıbının adamı olmadığın ortaya tam anlamıyla çıkar kısa süre içerisinde futbolcular el kol hareketleri yapar bi kaç mağlubiyet sonunda bu kulüpten teneke bağlanıp gönderilirsin. ha yönetim de merak etmesin onlarında ben ...
App Store'dan indirin Google Play'den alın