• 53
    burnuma cok pis kokular geliyor sozluk. benimkisi sadece bir komplo teorisinden ibaret. fazlasi degil. ama insan dusunmeden edemiyor bu rezillik bizim yonetimin "hata" sonucu transferi gerceklestirememesi mi? yoksa gerceklestirmemesi mi? ordaki "e" harfi bence tartismaya acik.

    konya maci sonrasina donelim. hamzaoglu ne demisti aciklamasinda "bir iki oyuncu ile gorusuyoruz ama (buraya dikkat) bu takim transfer yapmadan da gayet basarili olacak potansiyelde, oyuncularimiz cok haksizca elestiriliyor vs." yani sair burada "yasin ve sinan cok hostir ama benena benena, ben umut'u da sabri'yi de duzenli olarak oynatirim ve basarili da oluruz. hem sabri asist yapiyo son haftalarda heytırz gona heyt ye maan" demek istiyor.

    olayi baglayalim, biliyorsunuz grosskreutz hem sabri hem de umut'un oynamaya calistigi (sag bek, acik) oynamakla birlikte solda bile zamaninda denenmis. tabi bizim genelde ideal onbir basliklarimizda grosskreutz sagda yer aliyor. muhtemelen lisans izni cikabilseydi sag bek oynayacakti cogu mac. bu ne demek? "evlat" sarbi, son haftalarin asist krali olup defansa hic yardim etmeyen (hatta konya macinda 1-0ken hatirlayin adamlar sag caprazdan ceza alanimiza inmislerdi, o vedat mi ne, hani carole topu kornere atmisti. hah orda iste sabri'ye dikkat edin, kosmaya tenezzul etmiyor. ozetten izleyin) yedege cekilecek. hamzaoglu'nun grosskreutz ile ilgili henuz bir aciklamasi da yok? acaba transferi gercekten istedi mi? takimda bazi futbolcular bu transfere karsi mi cikti? bu sorular onemli.

    denayer transferi zamaninda yetismesine ragmen grosskreutz o gun kap'a bildirilmedi. ama ertesi gundeki aciklamada grosskreutz'un maasina kadar hepsi aciklandi. insan soruyor acaba vizyon deyince aklina sadece 106 ekran lcd gelen gs yonetimi, bazi oyuncularin ve hamzaoglu'nun bu transfere cok da sicak bakmamasi sebebiyle transferi askiya alinmis, vazgecmis, veya ertelemis olabilir mi? ama obur turlu niye bosu bosuna maas versinler o da var. o yuzden olayin gorunur yonu yonetimin aptalligi. ama diger taraftan bakinca burda belli bir sark kurnazligi, komisyon alimi vs. de var mi? insan gercekten hayret ediyor!

    ayrıca, "2015/2016 sezonunda kulübümüz şampiyonlar liginde gruplarına katılmaya hak kazanırsa bir kereye mahsus olmak üzere 250.000 eur daha ödenecektir" deniliyor. acaba sair burda "simdi sen burda pasa pasa otur gruplari gecersek sanada ekstra para odeyecegiz" mesaji mi veriyor? gerci kap'a dogru bilgi vermekten aciz orda bile hatali yazan yonetimimiz var. ben burda sherlock holmes olmusum kasiyorum. bendeki de akil sanki.

    neyse ama siz bu teori'yi bi dusunun. bu iste bir is var gibime geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın