resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5201
    öz evlatları bilal ve sabri forma yüzü görsün diye melo'yu son gün satıp grosskreutz transferinde bilgileri yollaması gereken çocuğa geciktirmesi için 250 lira ateşlediğini düşündüğüm hocamız.

    şaka bi yana -ki melo'nun satılıp bilal gibi futbol anlamında vasıfsız bir adamın kadroya gireceği şaka gibi ortamda şaka bir yana nasıl bırakılır gerçekten bilemiyorum- bu sene her ne sebeple olursa olsun bombayı eline almıştır. halen bilal gibi içi geçmiş bir adamın, jpk gibi bitik bir adamın bu takıma transfer edilmesini, dalyan gibi sinan gümüş ve hadi sinan gümüşü izlemedik, geçen sezonun 2. devresinin kahramanı yasin kenarda otururken 5 metreden boş kaleye çekeceği şutların %10'u auta gidebilecek umut'un oynuyor olmasını sindiremiyorum.

    şimdi 4. yıldız vs. diyoruz ama bu sene başarısız olursa hatırlanacağı şeyler sadece 2. paragrafta yazan şeyler olacak, galatasaray kariyeri "epic fail" olarak genç nesillere aktarılacak ve kendisi muhtemelen bir daha büyük kulüp kapısının bırak içinden girmeyi, önünden geçerken karşı kaldırıma bakmak zorunda kalacaktır.

    dolayısıyla bekleyip görmek lazım. şampiyon olabiliyor muyuz? gruptan çıkabiliyor muyuz? geçen seneki kadro üzerine 3-4 adam alsa yukarıda yazdıklarım (fb transferlerine rağmen) çok zor iki görev değildi. haliyle ben transferin son günü omurgamın parçasını gönderip mikserleri takımda tutan hamza hocanın hem şampiyon olamadığı hem de gruptan çıkamadığı her senaryoyu başarısızlık olarak nitelendiririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın