• 43
    duyduğum an çok üzüldüğüm için kesinleştiği zaman çok fazla üzülemediğim skandal. adamların affetmeyeceği belliydi ama türk milleti olarak "48 saniye için bişi olmaz ya xdxd" kafasında olduğumuz yine bir umudumuz vardı tabi. transferin olmamasının nedeni önemli değil, son saniyede transfer yapmak nereden bakılırsa bakılsın olacak iş değildir.

    başkanın istifa edeceğini hiç sanmıyorum. burası türkiye. ülkeyi soyanlar istifa etti mi? 301 madencinin katilleri istifa etti mi? terörist başıyla pazarlık yapanlar istifa etti mi? kardeşi kardeşe kırdıranlar istifa etti mi? etmedi, zira kafa yapısı bu. koltuk sevdası akılalmaz boyutta. yalakalık diz boyu. sırf galatasaraylı diye "ben rasim ozan'ı çok seviyom ya" diyenlerin ülkesi burası. rasim ozan = yukarıda bahsettiğim insanların medyadaki en büyük yalakası.

    siyasete çok girdim ama kastettiğim durum zihniyet. halk rezalet bir kafada. mesela şu yukarıda yazdığım olaylara karşı olan ve tam da içinden geçenleri söylemiş diyen bir adam; galatasaray'ın bir maçında "elle gol atalım, ofsayttan gol atalım, rakip haksızca 10 kişi kalsın" diye buralarda yorum yazıyor olabilir. işte bu ülkenin özetidir; işine geliyorsa sorun yok!

    oysa bir ülkede olması gereken ilk şey; adalettir. adaleti sağlarsan herkes hakettiğini alır. dursun aydın özbek böyle bir hata yaptığında istifa eder, enerji bakanı madenden ilk ölünün çıktığını duyar duymaz istifa eder, başbakan yolsuzluk olayı çıkar çıkmaz istifa eder... ama dediğim gibi burası türkiye, yani adaletsizlerin ülkesi.

    uzun lafın kısas başkanın gideceğine ihtimal vermiyorum ama gitse de çok fazla bir şey değişmez. zihniyet bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın