resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5187
    galatasaray'ın mevcut transfer politikası bu adamın eseri ise suçludur, eğer dursun özbek'in eseri ise de hala o koltukta oturduğu için suçludur. iki ucu boklu değnek yani kendisi için.

    doğru düzgün duruş gösterip, formayı adaletli dağıtsaydı bunların hiçbiri başına gelmezdi. ben artık koşmaktan başka hiçbir halta yaramayan umut bulut'u, ileri çıkınca geri dönemeyen sabri'yi, daha yanındaki adama pas vermekten aciz olcan'ı bu takımda görmek is-te-mi-yo-rum arkadaş. istemiyorum ya!

    ulan kör olsalar bile kabullenilmesi zor hatalar yapıyorlar. ulan sana şampiyonluğu getirmiş, sezon başı müzene kupa kazandırmış yasin'i kenarda oturtup, hiçbir işe yaramayan umut'u oynatmak nedir? allah aşkına açıkla bak allah aşkına.

    sinan gümüş gibi adam var elinde, yasin gibi adam var ben hala takımda umut bulut'u görüyorum. ya arkadaş delirteceksiniz siz bu insanları yemin ederim az kaldı.

    sabri'nin menajeri senin eski takım arkadaşın hamza hoca, biliyoruz artık sabri aşkının nerden geldiğini, saklama artık. "bu takımın evladı, yerine transfer istemiyorum" dedirterek zorla zam yaptırdığın adamın üzerinden kimlere kıyak geçtin, çık açıkla, açıkla da adamlığını görelim.

    çık bilal kısa'ya yaptırdığın %400 zammı bi açıkla. nedenini açıkla herkese.

    çık, de ki bize "şu şu şu sebeplerden dolayı forvet, sağlam bir orta saha, sağ bek ve defans istemedim." çık söyle artık biz de bilelim.

    ben söyleyeyim sana; umut bulut üzülsün istemedin, olcan adın "tatlı rekabete" girsin diye düşündün, sabri zaten arkadaşının futbolcusu, aldığı paralar helali hoş olsun...

    ulan yatıp kalkıp artık muslera ve sneijder'i satmak için diretmediğine şükrediyorum. artık sadece ona şükrediyorum. onlar da yakında zaten giderler sizin gibi işbilmez, basiretsizler yüzünden. yakındır, şaşırmam yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın