• 1052
    dün hakan şükürün gstv de en güzel 21 golünü gösteriyordu. milli takım gollerini görünce geçmişim aklıma geldi. ne havaya zıplardım eskiden milli takım gol atınca. fenerlisi,trabzonlusu cimbomlusu beşiktaşlısı güzeldi milli takımın.

    şimdi ise bakıyorum bakar bakmaz yedek kulübesinde siyasi bir simge görüyorum. (bkz: fatih terim) . türkiye futbol direktörü diye bir tabir çıktı. adı stadyumlara verildi . bir anda kendisini şampiyon yapmamak için ebelek gübelek dolaşan adamla kol kola omuz omuza pozlar verdi. sonra ne mi oldu. değişmedi çoğu şey. milli takım değişti sadece. artık eskisi gibi yürekten oynamıyorlar. kimi birbirine silah çekiyor, kimi programdan programa koşuyor. dünya starımız milli maçların çoğunda artık elleri belinde oyunu izliyor. forvetleri * 2.lig forvetlerinin kaçırmayacağı netlikte pozisonları hunharca harcıyor en önemlisi milli takım yurtdışı kökenli oyuncular ile bildiğin apaçi takıma dönüştü.

    her neyse hakan şükür,hasan şaş,bülent korkmaz, davala, okan , rüştü , yıldıray, arif, tayfur, ilhan, ergün, nihat gibi birçok futbolcu saygı duyulacak ve gidip fotoğraf çektirmek için sıraya girilecek futbolculardı.

    şimdi ise
    volkan babacanlar, serdar azizler canerler buraklar oynuyor. yani ben çok hevesli olamıyorum. tuncayı bile özlüyorum lan. hani şu bizim sahada bir baba hindi çekip sezon sonu göt edilen tuncay. o bile tat katıyordu milli takıma. şimdi milli takım kampına götürseler seni oyuncuların yarısını tanımazsın bile görünce. öyle bir milli takım olduk.

    evet benim destekledğim milli takım ne yazık ki hollanda. sneijder var ve gerçeği söylemek gerekirse ben sneijder'i milli takımdaki 22 kişi+teknik heyet+tff den çok seviyorum ne yapayım :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın