resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 5318
    cok laf anlatmaya gerek yok kendisi hakkinda. youtube orda. galatasaray hamburg macindaki gole bakilabilir top surme yetenegi icin. yine ayni youtube'da baros galatasaray yazinca attigi gollere ulasilabilir. uzak yakin mesafe golleri, girdigi verkaclar, rovasata golleri. hepsinden onemlisi paslasma kudreti, ust duzey pozisyon bilgisi.

    bakin burasi onemli!

    topu elle kontrolu ve faul beklemesiyle elestirilirdi. kimlerin gudumunde oldugu malum ultraslan belki de tarihin en garip pankartina imza atmisti guney tribunun altina, 11/12 sezonunda. ingilizce bu pankartta krallar ayakta kalir minvalinden seyler yaziyordu. omrumde ilk defa ultraslanin bir futbolcuyu bu sekilde tatli/sert elestirdigini gormustum. cok tanidikti uslup. sizce oyle degil mi? o sezon baros'un son sezonu ve herhalde en kotu sezonuydu. sacini kazitmasi vs bir psikolojik sorunun isaretiydi.

    tabi son sezonu uzerinden bir futbolcuyu elestirmek komik bir hadise. bakin burak'la ayni cumle icinde bile kullanmiyorum ozelliklerini. baros en bencil halinde bile pas atip verkaca girebiliyordu. fiziksel ozellikleri degisti diye adamin teknik ozellikleri neden degissin ki zaten?

    kewell'a beraber cl kupasi kaldirmis futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın