resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 5310
    dribbling ve dikine gitme yetenegi vasat denmis. yok artik. baros'un dribbling yetenegi ust duzeydi. ilerde top tutardi. gol krali oldugu sezon tribundeydim canli izledim. o sezon bol bol ilerde top tutarak lincoln, arda, ve kewell'a yer acmistir. vasati asamadi denmis birde. 120 kusur macta 60 gol gayet muazzam bir istatistiktir. o emre denilen insanimsi kendisini sakatlamasa o 60 olacakti 80.

    ayrica, tum takim maci birakmis, servet donen topa kosmazken, arda sinemalarda takilirken bu adam gol atiyordu. evet o meshur 2010 yilindaki 4-2 kaybettigimiz ankaragucu maci. sezon 2010-11. yani kimse bu adama tanri demiyor ama vasatti dersen, art niyetlisin arkadasim. ayrica 2011-12 sezonunda elmander ile iyi bir ikili olmasina ragmen, hem necati hem de fatih terim'in formayi kesmesi sonucu forma giyememistir. ama son donemlerde artik kosamayacak hale geldigi euro 2012'de gorulmustur.

    bu demek degildir ki ilk sezonlardaki katkisini ve kalitesini tartisacagiz. ilk parladigi yillarda adama cek cumhuriyetinde "ostrava'nin maradona'si" diyorlardi. bizim kamil'e gore "vasatti yeaa, dribling yapamazdi yeaa" hee canim hee. zaten burak yilmaz henry mubarek. oyle suruyor topu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın