resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 5312
    ne top kontrolü, ne top sürüşü dengeli olmayan bir adamdı. burak yılmazdan tek fazlası yoktu bizde oynadığı dönemde. efaneleştirmeye bayılıyoruz ülkece.

    boşta değilse kafa golü atamaz, ikili mücadelelerde genelde başarısız olur, duvar olamaz, topa bomba muamelesi yapardı. allahı var savunma arkasına çok iyi koşardı ve eğer formundaysa hat trick yapacak kadar iyiydi. gel gelelim gollerinin dağılımı bile genelde dengesizdi. bir maçta üç atar, beş maç atamaz, altıncı maçta iki tane atar, vs. bu döngü böyle giderdi. gol kralı olduğu sezon dahi böyleydi performansı.

    hakemle dalaşmaları, elle kontol konusunda uzmanlaşması, gördüğü gereksiz kırmızı kartlar gibi olguları hepten geçiyorum.

    son tahlilde hiçbir zaman mücadeleden kaçmadığı için kendisini çok severdim. kewell yerine elli kere de tercih ederim. galatasaray yıllarında ise burak yılmazdan iyi değildi, onun kadar katkı da vermedi. öyle temiz gol vuruşu vs. de yoktu. öyle olsa bizdeki 20 gollük sezonu dışında mutlaka sağlam gol istatistikleri olurdu zaten. 11 golü geçtiği sezon yoktu eskiden neredeyse. zaten bize geldiği dönemden önce fiziken de kariyer olarak da düşüşteydi. öyle eskisi gibi önüne katıp gidemiyordu. gol vuruşu ise hiçbir aman ahım şahım olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın