• 239
    2015-2016 sezonunda an itibariyle 2de 2 giden takim. bakalim bu iyi baslangici sezona yayip 2011-2012'den beri katilamadiklari sampiyonlar ligi'ne donebilecekler mi?

    -ote yandan mancini'nin melo israrina sasirdim. bir; adam 32 yasinda artik yaslandi ve o eski hizini ve fiziksel ozelliklerini kaybediyor. iki; melo her ne kadar bizle cok sıkı bir bag kurmussada avrupada halen sevilmeyen bir figur. gerek o son 2010 dunya kupasindaki hollanda maci faciasi, gerek italya'da altin bidon secilmis olmasi taraftar icin sıkıntı yaratabilir. tabi son yillarda serie a'nin kalitesinin dusmesiyle form tutmasi ve iyi oynamasi cok da zor degil.

    -telles melo'ya gore nispeten genc ve potansiyelli olmasi nedeniyle daha sicak bir sekilde karsilanacaktir. ayrica zamaninda galatasaray'a israrla istedigi bu oyuncuyu basarili olmasi durumunda sene sonunda istanbul'a gondermeyecegini tahmin etmekteyim.

    ben bunlari yazdim ama transferler ile ilgili ne somut bir aciklama ne de kaynak var. spor yorumcularinin aciklamalari ve grosskreutz'un screen shot'i alinmis tff lisansi disinda galatasaray'in son gun transfer alim ve satisinda saglam bir kaynak yok. hani denayer'i bildirdin ama grosskreutz'u neden bildirmedin ki galatasaray'in resmi twitter hesabinda da halen bu konuyla ilgili bilgi yok.

    biz f5'e basip kap'i bekliyoruz. yoksa volkan'in selcuk inan'dan yedigi frikik gibi ters kose olacagiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın