resim
Kevin Großkreutz
Takım:Wacker Castrop
Mevki:Sağ Bek
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 144
    kale dahil 10 mevkii'de oynama tecrubesi olmus, gosteristen uzak ama caliskan bir oyuncudur. turkiye'ye alisir ve biz taraftarlar ile bag kurarsa ileride "fenerbahce'den salgin hastalikmis gibi nefret ediyorum" gibisinden aciklama yapip bizi eglendirebilir.

    saka bir yana, umarim gosteristen uzak olmasi -biz turk futbolseverlerin sevmedigi ozellik- sonunu dzemaili'ye benzetmez. zira dzemaili hic kotu bir oyuncu olmamakla birlikte isvicre milli takimina duzenli olarak cagrilan, napoli formasi giymis bir oyuncu. tabi turkiye'de hem melo'nun golgesinde kalmasi, hem prandelli faciasi, hem de estetik oynamamasi sonucu veto yedi.

    bu arada konu dzemaili'den acilmisken ben hala bu oyuncuyu pazarlayamama beceriksizligimizi kabullenemiyorum. dunya kupasinda oynamis, ustelik gol atmis ve duzenli olarak milli takima cagrilan bir oyuncu ve biz anca son dakikada parasini bizim karsilayacagimiz bir sekilde genoa'ya kiraliyoruz. gercekten buyuk bir basari(!) elin adami sow'u 16 milyona araplara, manken ersan'i bilmem kac milyona cinlilere satiyor; biz adamlari kiralayip bir de ustune paralarini oduyoruz. ise bak.

    grosskreutz'a donelim. wirkommen bruder. tribün ruhunu burada yansitabilmen, melo'dan bosalan "psikolojik ustunluk saglayan oyuncu" kontenjaninin bayrak tutani olman dilegiyle.

    edit: bruder'mis. gerci wirkommen olup olmadigi net degil henuz. ne diyeyim. ozbek baskanla ayni yazlikta kaliyormusuz. haftaya ogrenirim hangi apartmanda oturdugunu heheh...neyse djorkaeff arkadasa tesekkurler duzeltme icin.

    sinirli edit: abv galatasaray yonetimi, kelimeler kifayetsiz :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın