• 1336
    31 ağustos 2015 tarihi itibariyle yönetimin kadroyu öpmesi nedeniyle kurmakta ciddi zorluk çektirendir.

    ben yasin'in kendi yeri olan sol kanatta oynaması gerektiğini düşünüyorum. ve tabii böylece poldi de forvete kayıyor. ancak bu sefer sağ tarafa yazacak isim kalmıyor. sinan gümüş ya da emre çolak demek istiyorum ama sinan hocadan asla şans bulamıyor. emre de tam oranın adamı değil. koca transfer sezonu sağ kanat diye bas bas bağırdık aq burada ama yönetimden kimsenin sikinde bile olmadığı gibi bir de bruma'yı yolladılar amk rezalet. bari volkan şen'i falan alsaydınız. neyse... sonuç olarak mecburiyetten, umut kazmasını sağa yazmak istemediğimden, yasin'i sağa, poldi'yi sola, burak'ı da ileriye yazmak en makul olanı gibi. yani şöyle: http://this11.com/play/abJGJXFali.png

    denayer'i yazmadım, zamanla balta'dan formayı kapabilir. belki de chedjou'dan kapar bilemiyorum. groß ise ne olursa olsun sabri'yi keser. onu yazdım. defans idare eder durumda şu an. fakat alternatif problemimiz var. burada yine telles'i yollamayın diye yırtındık ama "yoh yeauv ne olacak zaten carole 10 numero topçu!" şeklinde tepkiler aldık. şimdi önümüzdeki ilk lig maçında carole cezalı ve yerine olcan oynayacak. muazzam. allah korusun carole sakatlanırsa tüm sezon olcan'a muhtaç kalacağımızı hatırlatmak isterim. bu noktada groß'un transferinin önemi ortaya çıkıyor. adam joker gibi, her yerde oynuyor. o yüzden carole'ün olmadığı durumlarda belki o oynar, bilemiyorum. stoperler arasında 4-5 kişilik rotasyon mevcut, orada sıkıntı çekmeyiz. sağ beki de artık groß, sabri ve tarık'la idare edicez.

    orta sahamız berbat. selçuk-jose ikilisi bazı maçlar için iyi olabilir fakat çok yumuşak bir ikili. işin daha kötüsü bu ikilinin yedeği jem-bilal ikilisi. tek kelime ile rezalet. hadi buraya bir de emre ile groß'u yazalım. yine de yetmez. bu bölgede çok sıkıntı yaşayacağız. jose'ye ciddi bir misyon yüklemiş oluyoruz artık. umarım bu genç adam omuzlarındaki yükün farkındadır. geldiği günden beri destekçisiyim. fakat melo var diye içim rahattı. şimdi ise orta sahanın tüm yükü üzerinde olacak. umarım harika bir sezon geçirip yüzümüzü güldürür bu ispanyol kardeşim. şunu da ekleyeyim, chedjou'nun asla burada oynayamayacağını düşünen biri olarak, denayer'in gelmesi ve melo'nun gitmesi ile birlikte bu işe sıcak bakmaya başladım mecburen. :( hava toplarında etkili, pas yeteneği olan biri. zaman zaman belki orada oynar. göreceğiz.

    forvet arkasında zaten wes'i tartışmaya gerek duymuyorum. bi sıkıntı yaşamadığı sürece oynar. yedeği emre veya jose olabilir gibi.

    forvet hattımız da sol poldi, sağ yasin ve ileri burak şeklinde oluşuyor. işin korkunç kısmı, bu üçlünün yedeği umut bulut. evet yanlış duymadınız. umut tek başına bu üçünün yedeği. yeri gelecek forvet oynayacak, yeri gelecek sağ kanat oynayacak ve bizi çileden çıkaracak. allah'a yatıp kalkıp dua edelim de, ideal on birimizdeki hiç bir oyuncumuz sakatlanmasın, ceza almasın. yoksa yedeklerimiz korkunç derecede kötü durumda. artık inşallah kampın yıldız isimlerinden sinan şu takımda şans bulur. şu kıt kadroda bile şans verilmezse bu çocuğa, hocaya da yazıklar olsun. umut'a bir milyon kere tercih ederim kendisini. neyse, özetle bu bölgede yedek olarak belki emre, sinan ve groß da oynayabilir.

    çok enteresan bir sezon bizleri bekliyor. allah sonumuzu hayreylesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın