resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 9601
    jardel ile kıyaslanamayacak futbolcu. jardel bu adamı çiğ çiğ yer. jardel 00-01 sezonunun ilk yarısında 17 gol atmış, devamında ise aldığı paradan dolayı zamanında yerlileri tarafından afaroz edilmiştir. burak ise şimdiki zamanın yerlisidir, başkalarını çiğ çiğ yiyen ekiptedir. bu kısmı geçtiğimize göre gelelim asıl mevzuya: galatasaray gibi büyük bir camianın en azından iki sene boyunca bu adamın ayağına bakması skandaldır. paşam hep mutlu edilecek, sürekli pohpohlanacak, gol kaçırınca hadi aslanım denilecek, el üstünde tutulacak, gram sevmiyorum kendisini fakat hamzassona rahatlıkla trip atabilecek ve tüm bunları yaparken 3 milyon euro kazanacak? ne güzel hayat valla.

    bu adam yüzünden sneijder'den tam verim alamıyoruz, gerçi hamzasson kendisini sol bek oynatıyor ama neyse. krall diye geziyoruz, bütün takım bu adama çalışıyor ve gene mutsuz paşam, sosyal medyada gördüklerini moralini bozuyormuş. kral bir tek 12-13 sezonunda oyununa atfen denebilir kendisine. geri kalan dönemde 16 gol atmıştır. galatasaray forvetisin ve senelik 16 gol atıcaksın ve kral denecek sana öyle mi? yok öyle yağma.

    bu adam formdayken hayatı güzelleştiriyor kabul ama istikrarlı değil işte. bir ouvv ses gelse, bir gol kaçırsa adamdan 3-4 hafta haber alınamıyor. neyse 3 haftada 2 gol attı, 'kral' çok formda.

    dipnot: en sevdiğim yerli topçu burak'tır. düşünün işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın