• 23
    felipe melo gidince onun yerine kimse olmadığı için kevgire döneceğimizi, şampiyonlar liginde fark yiyeceğimizi söyleyenler var. şu at gözlüklerini çıkartın da biraz öyle bakın.

    1) geçen sene 4 yediğimiz maçların hepsinde orta sahada melo- selçuk oynamıyor muydu?

    2) geçen sene melo' nun yerinde kısa bir süre oynayan hamit galatasaray' ın en çok top kapan oyuncusu değil miydi? nerede melo' nun çok top kapması?

    3) her maç 8000-9000 km' yi geçmeyen orta saha mı olur? selçuk 12 bin koşuyor melo 9. hiç şimdi selçuk koşuyor da ne oluyor geyiklerine girmeyin. orta saha 12 bin' i görecek arkadaş.

    4) geçen sene şampiyonlar ligi maçlarının özetlerini izleyin objektif biçimde. melo' nun ne kadar hatalı gol yedirdiğine bakın. adam takibi sıfır olan, rakibin ayağına kayıp feyki yiyip oyundan düşen bir adamdı melo.

    5) felipe melo' nun yerinde grosskreutz rahatlıkla oynar. oynamıştır zaten yine oynar.

    6) en büyük dezavantajlarımız ise melo' nun kafa toplarında çok etkili olması ve büyük maçların adamı olmasıydı. bunu kapatabilirmiyiz göreceğiz.

    7) formda melo dünyanın en iyi orta sahasıdır. ancak 1,5 senedir yokları oynamaktadır. 32 yaşına gelmiş, fizik ve kondisyon olarak oldukça düşmüştür. tam zamanında ayrıldık. ayrıca çok yüklü bir maaştan kurtulduk ve iyi bir bonservis aldık.

    8) felipe melo' yu hepinizden çok severim. bu takımda en sevdiğim oyuncudur sneijder' le birlikte. ama gerçekler acıdır. her güzel şeyin sonu vardır.

    9) bu konuda yönetime kızmayın. adamlar 1 hafta önce sözleşme uzattı orta saha defterini kapattı. melo dün tutturmuş gideceğim gideceğim diye. yönetim üstüne düşeni yapmıştır. grosskreutz' u alarak bence iyi de bir hamle yapmışlardır. illa biri suçluysa bu son gün gitmek isteyen melo' dur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın