resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5150
    bazı arkadaşlar tarafından hiç suçlanmayan adam. tertemiz mübarek. mis yahu. abi kadı kızında bile kusur var, bu adamda yok.

    yapılan transferlerde suçu yok. gönderilen oyuncularda suçu yok. takım osmanlı'ya yenilir suçu yok. sabri'yi, bilal'i, jem'i ister suçu yok. sabri, pereira'dan ne farkı var der, suçu yok. burak'ı nasıl yedek bırakacağım der, yedek bırakır, suçu yok. yasin'i parlattı, yasin takımın şampiyon olmasındaki en önemli faktör derler ama yasin yine yedek oturur, suçu yok.

    yahu olan kötü olaylarda bu adamın hiç suçu yok. ama iyi olan şeylerin hepsinde bu adam tek başına yapmış gibi savunuluyor.

    aga bu adam madem bu kadar iyi teknik adam, gitsin real madrid'i çalıştırsın abi. chelsea'nin başına geçsin. neden galatasaray ? abi madem bu kadar kötü işler yapan yönetimse gitsin dortmund'un başına geçsin. dünya üzerinde herkes görüyor, dimi ? yönetimler falan. scout ekipleri. madem bu büyük işler yapıyor teklif yapsınlar adama.

    yav bir teknik adam ilk 11 topçusunu kiralar mı lan ? kiralamasına izin verir mi ? anadolu takımları bile yapmıyor oğlum bunu. adam ilk 11 topçusunu kiraladı ya amk. ama suçu yok. ne mide var sizde amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın