resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 639
    melo'nun gitmesi ile birlikte orta sahada adam yokluğundan galatasaray formasını sırtına geçirecek, oynayamadığı futbol ile bizleri cinnete sürükleyecektir. kumpas mı? gel sana kumpas anlatayım.

    galatasaray'ın orta sahası kim? felipe melo - selçuk. jose denen çocuğu aldık ve çocuk taraftarın sevgilisi oldu mu? oldu. yetenekli mi? yetenekli. çalışkan mı? çalışkan. akıcı mı oynuyor? evet. yani melo ve selçuk ikilisinden birine bişey olması veya performans düşüklüğü halinde kadroda kim olacak? jose.

    şimdi melo gitti; diyelim ki orta sahada oynatma düşüncesi ile grosskreutz geldi. "grosskreutz bizimle antrenmana çıkmadı, ufak bir sakatlığı var, tam hazır değil" diyebiliyor musun? evet. ne oldu orta sahan? jose - selçuk. kim bunların yedeği? normal şartlarda melo, selçuk, jose ve hamit arkasından 5. sırada bulunan (zaten 6 adam var ve 6. sı takoz jpk); akhisar'da adam yokluğundan "yıldız" diye pohpohlanan ancak büyük takım formasını bırak giymeyi, yedek kulübesine girecek kapasite ve yeteneği olmayan, tamamen hamza hamzaoğlu'nun manevi oğlu olması nedeniyle satın alınan; büyük takım topçuluğunu mental olarak kaldıramayacağı "bilal sosyal medyada hakkında yazılanlardan etkileniyor" diyen hamza hamzaoğlu tarafından alenen ortaya konan, kendisine "4. yıldızın başının gözünün sadakası olsun" diye tahammül ettiğimiz bilal, bir anda 3. sıraya gelip 18'e girdi mi? girdi. dikkat ettiysen bilal'i 18'e ne yeteneği ne de çalışkanlığı koydu ama kendisi "adam olmadığından" 18'e girdi.

    bilal 18'de mi? evet. maçın 60. dakikasında, jose ile bilal'i değiştirip "bilal'in uzaktan şutları ve tecrübesinden faydalanmak istedik" gibi anlamsız şeyler söyleyebiliyor musun? biz inanmıyoruz ama sen yine de evet. ne oldu? bilal 31 ağustos 2015 transfer faciası nedeniyle ilk 11'e girdi; maç başını aldı. hamza manevi oğluna en azından 3-5 maç oynattığı için mutlu mu? mutlu. hamza'nın kafasında "belki yokluktan bilal'i 3-5 maç oynatırım, melo varken asla olmaz" düşüncesi yok ise adımı değiştiririm.

    galatasaray tarihinin en kötü 5 transferinden biri olmasına rağmen sırf kendisinin taraftar tepkisi olmadan oynaması için transfer sistemi kurulan topçu. ne günlere kaldık allah'ım sen sabır ver.
App Store'dan indirin Google Play'den alın